İSTANBUL TAHMİNLERİM

Tahminlerime geçmeden şunu belirtmeliyim, İstanbul programı az atlı olmasına rağmen son derece zorlu koşulara sahne olacak. Geceden bu saate kadar hangi safkanı banko önersem diye kıvrandım durdum. Yani, program beni oldukça zorladı.
Sonunda içime sinen bir kurgu oluşturdum ama sonuçlara nasıl yansıyacak bunu hep beraber göreceğiz.
İstanbul programında risk aldığım ayaklar hakkında ve bankom hakkında görüşlerim şu şekilde olacaktır;   
   
GREEN BELL - SAYGILI - WAIMARIA: Hemen hemen tüm koşularında güçlü yapısından bahsettiğim ESQUELA, bugünde önde boş kalacak gibi görünüyor. Ancak, az atlı koşularda özellikle sentetik pistte önde giden isimlerin zorlandığına çoğu zaman şahit oluyorum. Bugünde ESQUELA istediği gibi tempoyu belirleyecek ama düzlüğe doğru temponun hızlanması ile siklet dezavantajı nedeniyle önlerde tutanamayacaktır diye düşünüyorum. Düzlüğe doğru sürat kazanacak koşuda GREEN BELL favorim olacaktır. Muhtemelen koşuyu 3-4 takip edecek GREEN BELL, zamanında yürürse tüm isimleri çaresiz bırakıp koşuyu çalabilir.
Aksi durumda grubun gerisinde bekleyecek iki isim SAYGILI ve özel takibimde olan WAIMARA'nın devreye girmesini bekliyorum. FERİDE ANA'yı sikletinden dolayı, RİRİ'yi ise, kazanma karakteri zayıf olduğu için eledim.   
   
MY NUMBER ONE: Uzun ara sonrası iki koşu gören bu isim, dün akşamdan beri şablonumun bankosu konumundaydı. Ancak, son dakikada tercihimi başka safkandan yana kullanınca MY NUMBER ONE ile risk almak istemedim. 
Bu safkanı bu denli ön plana çıkarma sebebim, koşunun oldukça rölanti tempoda geçecek olmasıdır. FINAL ROAD dışında ön tarafta konumlanacak dahi bir isim bulunmuyor. Eğer MY NUMBER ONE eski koşularında olduğu gibi kulvarından ok gibi fırlayıp liderliği alırsa bana göre geçilmesi son derece zorlaşır. Ama bazen bekleme yapıyor olması ve start sorunu yaşıyor olması nedeniyle kafamda soru işaretleri bulunuyor. Bu yüzden MY NUMBER ONE ufak kupon yapan üyelerimiz için banko önereceğim isim olacaktır.
Beklediğim performansı yansıtamaması durumunda gidişat avantajına sahip bir başka isim FINAL ROAD başta olmak üzere; TURKISH TREASURE, KING ARDA, TEARRA, PANGO ve DARK BOY ayrımsız önereceğim isimlerdir.   
   

TUMBULZELE: Verdiği aradan dolayı mesafeli yaklaştığım TUMBULZELE, son ana kadar şablonumun bankosu konumunda değildi. Ancak, defalarca kafamda koşturduğum son ayağı sağlıklı bir TUMBULZELE her defasında kazandı.
GÜZELYÜZ, FATOŞCAN, RABİA ve BERRAGÜL gibi safkanlar ilk metrelerde tempoyu yukarılara çıkaracaklardır. Düzlükle beraber öndeki isimlerin temposu yavaş yavaş düşerken her zamanki gibi kolay tempoda TAHİRE kendine gösterecektir. Ancak son derece kısa sprinte sahip olan bu isim TUMBULZELE karşısında çaresiz kalacaktır.
Diğer isimler TUMBULZELE'ye kafa tutamayacağı için geriye sadece TUMBULZELE'nin gününde olması kalıyor. Yeterli hazırlıkları olduğu için verdiği aradan etkilenmeyeceğine kanaat getirdiğim TUMBULZELE'nin son derece uygun grubu zorlanmadan geçmesini bekliyorum. TUMBULZELE en fazla güvendiğim isim olup önereceğim bankomdur.   
   
NOT: Programda elediğim ve çekindiğim isimler GAGARİN ile BULUT REİS'tir. Yeri olanlar veya farklı kurgu yapan üyelerimiz elediğim iki safkanı değerlendirebilirler.  
    

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:5,3,6
2.AYAK:3,5,7,6,1,2,8,4,9
3.AYAK:2,5,3
4.AYAK:5,1,2,3
5.AYAK:4,,2,7,3,5,1
6.AYAK:9

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : doc66

    Başlık : tebrikler

    5ler 6lar çok güzel heyecan bunlar


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.