İSTANBUL TAHMİNLERİM - GÜZEL PROGRAM - ₺95,81

Yeni sezonla beraber ters neticelerin oluşabileceğini ve bu dönemin bir süre devam edeceğini dile getirmiştim. Nitekim ummadık koşularda beklenmeyen isimler kazanmaya başladı diyebiliriz. Birde elediğimiz safkanların kazanma oranı artınca 3-4 gün başarısız neticeler elde ettik. Ama programların yavaş yavaş oturmasıyla beraber başarılı neticeler üst üste gelmeye başlayacaktır.
Bugünde İstanbul da güzel bir program bizleri bekliyor. Umarım altı ganyanı doğru tahmin ederek hafta sonunu karlı kapatmış oluruz.
İstanbul programında tahminlerim şu şekilde olacaktır;   
    
NEARLY GREEN: Şu anda en formda ingiliz atlarının başında kim geliyor diye sorsalar, cevabım; tereddütsüz NEARLY GREEN olurdu. 
Müthiş bir form tutan bu safkanı son koşusunda banko önermediğim için adeta kahrolmuştum. Daha önceki kazandığı koşusunda ise, cazip durumda olmasına rağmen banko olarak önermiştim. 
Bugünde WILD AVALACHE ilk metrelerle beraber liderliği alacak ve tempoyu belirleyecektir. NEARLY GREEN de bu safkanı düzlüğe kadar yakından takip edecektir. NEARLY GREEN'in düzlükle beraber yavaş yavaş rakibine yaklaşmasını ve son 200 gibi rakibini atlatmasını bekliyorum. Son metrelerde geriden gelecek ataklara direnmesini beklediğim NEARLY GREEN bana göre sağlam bankodur.    
    
NOT: Şablonu daha fazla şişirmemek adına elemek durumunda kaldığım isimler; DİGOR, AKROBAT ve NAZAR DEYMESİN'dir.   
    
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:2,10,4,1,5,6
2.AYAK:8,4,,6,9,1
3.AYAK:3,6,2,1,8
4.AYAK:6,4,5,7,3
5.AYAK:3
6.AYAK:4,3,,6

Herkese bol şanslar ve güzel hafta sonları dilerim.
  1. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : Çıkan at ve şablona ilave hk.

    İlk ayakta koşudan çıkartılan AYDINGÜZELİ yerine ZAMANIN HARİKASI şablona eklenmiştir. (13:10)


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.