ANKARA TAHMİNLERİM

SELMET: Program oldukça zorlu olduğu için banko önermeyi düşünmediğim SELMET ile risk almaya karar verdim. Sakın yanlış anlaşılmasın, SELMET'in geleceğine inancım tam. Başka ayaklarda banko bulurum ümidiyle çalışmaya başlamıştım ancak, diğer ayakların beni zorlaması nedeniyle cazip olmayan bir bankoyla karşınıza çıkıyorum.

Öncelikle SELMET'in rakiplerini numara sırasına göre analiz edelim; 
 
ABJAR ACADEMY: Son derece süratli yapıya sahip bu isim, ilk metrelerle beraber liderliği alıp koşunun temposunu belirleyecektir. Ancak, sikleti ve kendisini yakından takip edecek isimlerin fazla olması sebebiyle son metrelerde teslim olması yüksek ihtimaldir. 
 
AKAYAZILI MUTLU: Sürekli istikrarlı koşan ama kazanma konusunda zayıf bir isim. Ön grubun arkasında konumlanacak ve düzlükle beraber koşuyu ağırlığını koymaya çalışacak. Ama yapısı ve form durumu bunu gerçekleştirmesine engel olacaktır. Tabelanın son sıraları için mücadele verecektir diye düşünüyorum. 
 
MURATOĞLU: Eski formundan bir hayli geride olan bu isim, koşunun çok süratli tempoda geçmesi durumunda tabela içinde yer alabilir. Kazanması şu anki durumuyla uzak ihtimaldir. 
 
AYBENİZ: Son koşusunda bu safkanı banko önermediğim için kendime çok kızmıştım. Ancak, o günkü grupla bugünkü rakipleri arasında bir hayli fark olduğunu söyleyebilirim. Güçlü yapısı ve inatçı binicisi ile çekindiğim isimlerden ama kazanması bugün için zor görünüyor. 
 
AYDEMİRBEY: Yaşadığı start problemi safkanın performansını önemli derecede etkiliyor. Bugünde startta kalan isimleri iki kat daha fazla startta bırakan binicisi ile start alacak. Startta takılmaması halinde ciddi rakiplerden olacak ama ABJAR ACADEMY atlatıp geriden gelecek ataklara direnmesi uzak ihtimaldir. 
 
EMPIRE CITY: Tam bir kapalı kutu konumunda olan bu isim, her an patlama yapacak potansiyele sahip. Ama son koşularında bu ışığı göremedim. Birgün önemli bir süprize imza atarak kazanacaktır. Umarım o gün bugün olmaz. Şu anki görüntüsü nedeniyle şans vermem mümkün değildir. 
 
PALU BEYİ: En fazla çekindiğim isim kim diye sorsanız, tereddütsüz cevabım PALUBEYİ olurdu. Artan bir formu ve gidişat lehine. Ama daha 5 gün önce start alıp çok formda SELMET karşısında ne yapar kestiremiyorum. SELMET ile kıyasladığımda PALUBEYİ biraz daha geri planda kaldığı için tercihimi SELMET'ten yana kullandım. 
 
Gördüğünüz üzere tüm safkanları kısaca değerlendirdim. Bankomuz SELMET, son koşusunda binicisinin akıl dolu binişi ile kazanmayı başarmıştı. Bugünde ABJAR ACADEMY, AYDEMİRBEY ve EMPIRE CITY nin hemen arkasında koşuyu 3-4 takip edecektir. Düzlükle beraber gruba yaklaşmasını ve son 200 de rakiplerini atlatıp kazanmasını bekliyorum. SELMET en fazla güvendiğim isim olup önereceğim bankomdur.   
   
NOT: Programda ikinci tek konusunda oldukça kararsızım. Ama illa ki ikinci teki isteyen üyelerimiz TURABİ ile riske girebilirler. Türkiye genelinde çok tutulmasına rağmen GENÇ PURPLE ile TUNÇOĞLU elediğim isimlerin başında geliyor. Şablona sığdıramadım ve çekindiğim safkanlar ise;  CANBAMKA ve İZMİR GÜNEŞİ'dir.

 

   

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:8,3,4,2,5
2.AYAK:9,7,8,3,4,5
3.AYAK:3,4,5
4.AYAK:2,3,6,1,5
5.AYAK:6
6.AYAK:6,5,7,9  
   
6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.449.037,00 t dir.6'lı ganyan 16.655,59 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 23:01)
1 4 - MERTOL 2.11.80 5,95
2 9 - ADAM 2.25.97 2,70
3 5 - PİRE ANA 2.15.37 2,45
4 5 - SARAYCAN 1.37.38 4,20
5 7 - EMPIRE CITY 1.27.92 7,20
6 9 - TUMBUL MUHTAR 1.41.61 3,20
 

  1. Yazan : MSB4592

    Başlık : SIRASI GELDİ

    ARTIK SUSKUNLUĞU BOZMAMIZIN ZAMANI GELDİ. YORUMLARIN SAYESİNDE BUGÜN GİŞEYE GİTMEK DİLELİYLE HERKESE BOL ŞANS


  2. Yazan : umit.kahraman01

    Başlık : ŞABLON

    ŞABLON ÇOK GÜZEL EMEĞİNE SAĞLIK ÜMİT KARDEŞ 2. TEK KİM OLUR SENCE BEN HER ZAMAN 2 TEKLİ ŞABLONDAN YANAYIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER......


  3. Yazan : ganyanist

    Başlık : altılı olur.

    yorumsuz hayırlı olsun....


  4. Yazan : dauntlees

    Başlık : 2.tek

    2.ayakta 7 akınalp i önerebilirim...


  5. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : Çıkan at değişiklik hk.

    Üçüncü ayakta çıkan GARDEN OF HEAVEN yerine ilk ayakta start alan LOWMAN şablona eklenmiştir 14:30


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.