ANKARA TAHMİNLERİM - TERCİH EDİLMEYEN BANKO - ₺89,77

 

ROBUSTO: Koşunun ilk metreleriyle beraber EBU EMİR ve CAPTAN PARİS liderlik için ısrarcı olacak isimlerdir. İki safkan da ayağına oldukça seri olduğundan tempo ilk metrelerde yukarılara çıkacaktır. PILAT ile EYMENİM'de ön grubun arkasında konumlanacak ve tempoya katkı yapacaklardır. Böyle bir gidişatta bitirici bir sprinterin koşuyu kazanması yüksel ihtimaldir. Sprinter isimlerden HIGHLY ROOTED formsuz diyemem ama sorunlarıyla boğuşan bir isim. Bu yüzden güvenmek intihar olur. ARGONOT ise, son zamanlarda farklı illerde start almaya başladı. Eski performansından uzakta ve mesafe bu safkan için bir tık uzun diyebilirim. MAYA KISKA ve LOST RIVER alt gruplarda bile kazanamayan isimler. Bugün, kalkıp kazanırlarsa başka şeylerden şüphe duyarım. Açıkçası en fazla çekindiğim isim BALIKESİRLİ'dir. Ankara pistinde farklı koşan bu ismin, start problemi nedeniyle totosu bozulmuş vaziyette. Bugünde mesafe BALIKESİRLİ için biraz kısa gelecek. Ve sikleti nedeniyle bankom BALİKESİRLİ'ye oranla çok daha ağır basıyor..
Bankomuz ROBUSTO ise, son koşusunda öylesine etkileyici performans sergiledi ki; ilk yarışında uygun grupta kazanır demiştim. Şartlara baktığımızda; siklet, mesafe, gidişat ve binici avantajlarına sahip. Bu durumda son koşusunda etkili sprintini gerçekleştirmesine rağmen mesafe kurbanı olan ROBUSTO'yu uygun grupta bize banko önermek düşer. ROBUSTO tereddütsüz bankomdur.   
   
NOTBORBORE ve FENERLİCAN alternatif banko adaylarımdır. Elemek durumunda kaldığım herhangi bir safkan yoktur.   
   

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:2,,1,4,5,3
2.AYAK:3,4,6,5,2
3.AYAK:6,5,,2
4.AYAK:2,,3,1,4
5.AYAK:3,5,4,2,1
6.AYAK:7

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : umit.kahraman01

    Başlık : BUGÜN OLSUN

    EMEĞİNE SAĞLIK BUGÜN ANKARADA BİRAZ YAZDIMIZ TERS ATLAR GELSİN ARTIK ÜMİT BEY İKRAMİYE YUKARI ÇIKSIN HERKESE BOL ŞANSLAR...


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.