BURSA TAHMİNLERİM - GÜZEL PROGRAM - ₺221,30

CANKOPARAN: Son koşularıyla beraber formunu yukarıya çıkartan bu safkan, bugün birçok avantajı arkasına alarak dişine göre grupta start alıyor. SONGURTAY, SÖMEK, ERENHİLAL ve ÇAKIRKAYA gibi ayağına seri isimlerin sürat kazandıracağı koşuyu sprinter bir ismin kazanacağını düşünüyorum. Bu tanıma uyan ve stiline uygun binicisi ile CANKOPARAN önereceğim bankom olacaktır. Özellikle bariyer dibini seven safkanlara daha iyi bindiğini gözlemlediğim M.Çiçek in, CANKOPARAN ile düzlükle beraber bariyer dibine dalmasını ve etkili düzlük sprintiyle tüm rakiplerini çaresiz bırakmasını bekliyorum. CANKOPARAN en fazla güvendiğim isim olup önereceğim bankomdur.  
   
NOT: Tekime güvenmeyen üyelerimiz tek çekindiğim isim IŞIKHAN yazarak son ayakta SUPER PIT'i alternatif banko olarak değerlendirebilirler. Diğer ayaklardan yatmayacağımızı düşündüğüm ve umduğum için yorumlamadım.  
 
 
   

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:1,3,4,7,2,6,5
2.AYAK:7,1,2,5
3.AYAK:1,7,3,4
4.AYAK:2,3,1,4
5.AYAK:7
6.AYAK:3,,9,7,10,12,5

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : İlave hk.

    Tahminlerim yayınlandıktan 2 dk sonra DISTANT GREEN şablona eklenmiştir. (12:45)


  2. Yazan : ciwano

    Başlık : 4.ayak

    sünnetçi beyi için hem gidişat avantajı hem de rakiplerin uygun olduğunu düşünmüştüm. yorumunuz nedir?


  3. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : ciwano

    Kumbaba ve into storm ayagina seri isimler ama soylediginiz gibi sunnetcibeyi liderligi almak adina en fazla israrci olacak safkandir. Ancak zaman zaman yasadigi start problemi nedeniyle Sunnetcibeyi ne guvenemedim. Eger start sorunu yasamaz ve ilk metrelerle beraber tempoyu belirleyebilirse kazanmasi normal sonuc olur. Yani start cikisi bj safkanin derecesine direk etki edecektir.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.