ANKARA TAHMİNLERİM - SÜPER PROGRAM - ₺172,12

Birinci ayak; Grupta start alan isimlerden fazla olduğuna inandığım MERVEILLEUX, vermiş olduğu araya rağmen düzenli bir şekilde bu koşuya hazırlandı. Start problemi yaşamaz ve OFSAYT ile CODEE BEAN ilk metrelerden itibaren tempoyu yukarılara çıkartırlar ise, etkili düzlük sprinti ile tüm rakiplerini geride bırakabilir. Verdiği ara, zaman zaman yaşadığı start problemi ve koşunun temposunun yukarıya çıkmama ihtimaline karşı MERVEILLEUX'ü sadece ufak kupon yapan üyelerimiz için banko olarak öneriyorum.
Yine, uzun ara veren safkanlardan COFEE BEAN, OFSAYT ile inatlaşmayıp ataklarını düzlüğe bırakırsa güçlü ve inatçı yapısıyla OFSAYT'tan sıyrılıp geriden gelecek ataklara direnebilir. Benzer senaryo OFSAYT için de geçerlidir. Tempoyu önlerde düşük tutabilirse ve COFEE BEAN verdiği aradan dolayı eksik koşarsa OFSAYT beyaz bayrak ayna yapabilir.
Bu isimlerin dışında ne zaman nasıl koşacakları belli olmayan SOYLUGÜZEL ve DANEHILL GÜL geniş kuponlarda mutlaka bulunması gereken safkanlardır.  
  
İkinci ayak; Nereden bakarsanız bakın oldukça zorlu ve bir o kadar da güzel bir koşu bizleri bekliyor. Bu koşudaki favorim BABÜR'dür. Uzunca bir aradan sonra katıldığı koşuyu kazanırken oldukça beğenimi kazanan bu isim, bu defa daha zorlu rakiplerle mücadele edecek. Ancak mesafe lehine döndü ve bu defa üzerine koyarak daha etkili koşmasını bekliyorum. GÜVENBAKAN, BİÇER, BOZOVALI ve SAHA KIRAN'ın süratlendireceği koşuyu etkili düzlük sprintiyle BABÜR'ün kazanmaya en yakın isim olduğunu düşünüyorum. Ama dinçlik yarışından ve sikletinden dolayı kötü performans sergileme ihtimali de mevcuttur. Bu nedenle; çim yarışları iple çeken sprinter yapıya sahip CANYİĞİT, bir diğer sprinter ve bu yarışa hazır girecek GENÇTAY, boş sikleti ve beğendiğim binicisi ile SAHA KIRAN, ağır sikletine rağmen mesafesinde start alacak olup gidişat avnatajını değerlendirebilecek ALİŞİRİN OĞLU ile önlerde sabırlı bir bekleme yapması durumunda inatçı yapısıyla IHLARA BEYİ yazarak ikinci ayağı geçiyorum.  
  
Üçüncü ayak; Siklet farkları ve birçok safkanın kapalı kutu konumunda olması sebebiyle tahmin açısından yine zorlu bir koşu bizleri bekliyor. Ayrımsız önereceğim isimlerden; ağır sikletlerden etkilenmeyen ve bana göre grubun en kaliteli ismi olan SERGENHAN favorimdir. İlk defa çim piste çıkacak olmasına rağmen iyi koşmasını beklediğim BABA SERCAN, eğer ELBİ ile gereksiz yere inatlaşmayıp kendi temposunda gidebilirse düzlükte tüm rakiplerini çaresiz bırakabilir. SERGENHAN'ın en ciddi rakibi BABA SERCAN'dır.
Son dikkat çekici performansı ve inatçı yapısıyla LOWMAN, çim pistte bambaşka koşabilen HOLT AT BAY ile ağır sikletinden etkilenmezse etkili jokeyi ile IMPASSIONED daha sonraki ihtimallerdir 
 
  
Dördüncü ayak; Çim pistte ilk defa start alacak olmasına rağmen süper bir performans beklediğim BAMBALERO ile grubun en hazır ismi olan ENYALIOS'u rakiplerinden bir adım daha önde görüyorum. BAMBALERO tarafından preslere maruz kalmaz ise RIGHT OR WRONG ve öndeki isimlerin birbirlerini haddinden fazla yıpratmaları halinde sonlarda etkili gelecek GÖLMARMARA'da yazarak dördüncü ayağı rahat izleme taraftarıyım.  
  
Beşinci ayak; Önde istediği tempoyu kurduğu koşularda daha ciddi rakipleri bile geride bırakabilen KARAEESER, bugün son derece lehine gidişatta start alacak. CİHANEFE dışında ön grupta gidecek bir isim bulunmuyor ve düzlüğe kadar da temponun yükseleceğini düşünmüyorum. Gerçi LODOS RÜZGARI ve YAMANER de KARAESER'i boş bırakmamak adına önlerde gitmek isteyeceklerdir ama alacağı avans ile düzlüğe lider çıkmış bir KARAESER'i atlatmak öyle kolay olmayacaktır. Düzlükle beraber rakiplerinin 1 buçuk 2 boy önüne çıkmasını beklediğim KARAESER'in özellikle LODOS RÜZGARI tarafından son 200 civarında sıkıştırılmasını bekliyorum. Ancak, rakibine oranla mücadele gücü fazla olan KARAESER'in siklet avantajıyla beraber tekrar tazeleyerek inatçı yapısıyla aynayı ilk geçen isim olacağını düşünüyorum. KARAESER çıktığı gibi bitirmesini beklediğim isim olup önereceğim bankomdur.  
  
Son ayak; Ufak kupon yapan üyelerimiz için bir diğer banko adayım DESNA'dır. Ayağına oldukça seri bir isim olan DESNA, Adana pistinde katıldığı tek kum koşusuyla ara sonrası bir yarış gördü. Kum pistte eksik olduğu için ilgilileri sabırla çim koşularının başlamasını beklediler. Bu süreçte düzenli hazırlıklarını sürdüren DESNA, hazır tutuldu ve oldukça dinç bir şekilde bu koşuya katılıyor.
Dikkat çeken fiziği ile rakiplerinden farklı kaliteye sahip olduğunu düşündüğüm DESNA farklı kurgu yapan üyelerimiz için banko önereceğim isim olacaktır.
Geniş kupon yapan üyelerimiz; BARAN SUMMER, AZMERA ve PARTNER SCORE yazarak son ayağı geçebilirler.  
  
NOT: Elemek durumunda kaldığım ve çekindiğim isimler; SALİDA, OHIOGOZAIMAS, BİÇER, GÜVENBAKAN, LODOS RÜZGAR, MITELO ile MISSION COMPLETE'dir. MERVEILLEUX veya DESNA ile riske giren üyelerimiz elediğim isimleri veya tuttukları isimleri kendi kurgularında değerlendirebilirler. Yedili plase için KING HIRO yeterli olacaktır.  
  

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:9,,5,2,4,6
2.AYAK:2,3,6,12,1,10
3.AYAK:2,5,6,4,1
4.AYAK:2,3,5,1
5.AYAK:5
6.AYAK:9,,6,5,4

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : yavuz1976

    Başlık : karaeser

    ne denirki


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.