ANKARA TAHMİNLERİM - ₺269,08

İZZETAĞA: Start aldığı tek koşusunda kum pistte etkili olamayan bu isim, bana göre kesinlikle tam bir çim pist atıdır. Bugün için puanlamada geri planda kalmış olmasına rağmen kulvarının vermiş olduğu avantaj ile etkili olmasını bekliyorum. Kapalı kutu konumunda olan birçok ismin olması nedeniyle İZZETAĞA sadace ufak kupon yapan üyelerimiz için banko önereceğim isim olacaktır.
Beklediğim performansı yansıtamaması durumunda birçok safkanın devreye girmesini beklediğim ilk ayakta, sıralamam şablondadır.  
 
 
  
CANÖZÜMLÜ: Ara sonrası Adana pistinde bir koşu gören CANÖZÜMLÜ, bugün sevdiği pist ve mesafede start alıyor. Katıldığı son koşusunda kondisyon açığını kapatan CANÖZÜMLÜ, DURMAZBEY ve AHPAR arkasında koşuyu muhtemelen 3.lükte takip edecektir. Özellikle bariyer dibine girdiği zaman daha etkili olan bu isim, düzlükle beraber bariyer dibinde yer bulabilirse etkili düzlük sprintiyle koşuyu lehine çevirebilir. Bu safkanı banko önermeyi uzun süre düşündüm ama uzun zamandır formsuz binicisi nedeniyle risk almak istemedim. Bu yüzden CANÖZÜMLÜ sadece ufak kupon yapan üyelerimiz için banko önereceğim isim olacaktır. Beklediğim performansı sergileyememesi durumunda, tam olarak hazır olmadıklarını düşündüğüm kalite isimler TOZAN ve BESLENEY eksik koşarlar ise yarış karışacaktır. Süprize müsait olan dördüncü ayakta, ya CANÖZÜMLÜ tek ya da hepsi diyorum. Ben, dördüncü ayakta risk almayarak ayrımsız tüm isimlere şans veriyorum. Sıralamam şablondadır.  
  
PETEKCAN: Geçen sene Ankara çim pistinde katıldığı iki koşuyu da kazanan PETEKCAN, Adana pistine götürüldükten sonra form düşüklüğü yaşamıştı. Daha sonra kış sezonunu dinlenerek geçiren kalite safkan PETEKCAN, hazır tutulmak adına kum pistte bir yarış gördü. Kum pistte fena bir görüntü çizmeyen PETEKCAN, gördüğü koşudan sonra Ankara ya getirildi ve hazırlıklarını burada sürdürdü. İdmanlarında kıvamına geldiğini belli eden PETEKCAN, sevdiği Ankara çimine hazır bir şekilde çıkacak. Rakiplerine baktığımda da, gününde olan PETEKCAN'a kafa tutabilecek herhangi bir safkana rastlayamadım.
Dolayısıyla PERFORM ve SPRING BREEZE arkasında koşuyu ön grupta takip etmesini beklediğim PETEKCAN'ın düzlükle beraber vites değiştirip rakiplerini ikincilik mücadelesinde bırakmasını bekliyorum.
PETEKCAN en fazla güvendiğim isim olup önereceğim bankomdur.  
  
FERARİM - UÇANBİR: ADIYAMAN, EŞKBARAĞA hatta HULUSİBEY'in ilk metrelerden itibaren tempoyu yukarılara çıkaracağı koşuda sprinter yapıya sahip bir ismin kazanacağını düşünüyorum. Bu tanıma uyan safkanlar numara sırasına göre SEYMENAĞA, FERARİM, UÇANBİR ve DOĞUKIZI'dır. 
Öncelikle elediğim isimlerden kısaca bahsetmek istiyorum. SEYMENAĞA, bana göre 1400 üzeri her mesafede zorlanan yapıya sahip. Kısa ama etkili sprint atabilen tüm isimlerin orta ve üzeri mesafelerde eksik olduğunu sürekli dile getiriyorum. SEYMEN AĞA'da bu tiptebir isimdir. Ayrıca ciddi rakiplerine göre siklet dezavantajına sahip olduğu için elediğim ilk isim oldu.
DOĞUKIZI ise, bana göre ıslak olmayan çim pistte bir tık eksik koşuyor. Sabırlı bir bekleme yaptığı zamanlarda etkili olsa da bu safkanda uzayan her mesafede bana göre eksik koşuyor. Bu safkanı elememin bir diğer sebebi de dişi olmasıdır. 
Geriye şans verdiğim iki sprinter FERARİM ve UÇANBİR kalıyor. FERARİM son koşusundaki görüntüsüyle çim pistte iyi yerlere geleceğini gösterdi. UÇANBİR ise ara sonra bir yarış gördü ve bu defa çok daha hazır bir şekilde start alacak. Her iki safkanın binicisi de formda olduğu için gününde olan ismin aynayı ilk geçen safkan olacağını düşünüyorum.  
   
NOT: Şablonu yatırabilecek ve çekindiğim isimler; KREM, YOLCUBEY, SEYMENAĞA ve DOĞUKIZI'dır. Gerçek şablonum yukarıda bulunan şablondur. Alternatif şablon elediğim isimleri yazarak farklı kurgu yapan üyelerimiz için hazırlanmıştır.   
  
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:4,,8,2,1,10,3,9
2.AYAK:6,4,3,7,1,2,5,9
3.AYAK:6,5,1
4.AYAK:7,,6,2,3,4,5
5.AYAK:7
6.AYAK:7,8


ALTERNATİF ŞABLONUM:

1.AYAK:4,,8,2,1,10,3,9
2.AYAK:6,4,3,7,1,2,5,9
3.AYAK:6,5,1,4,7
4.AYAK:7
5.AYAK:7
6.AYAK:7,8,10,1

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.443.616,00 t dir.6'lı ganyan 269,08 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 18:16)
1 8 - CEMRESU 0.58.81 2,85
2 6 - SERKANAĞA 2.11.24 5,60
3 6 - UNICORNUS 1.55.72 3,70
4 7 - CANÖZÜMLÜ 1.33.21 1,80
5 7 - PETEKCAN 1.35.78 1,40
6 7 - FERARİM 1.47.03 2,25
  1. Yazan : emrecan34

    Başlık : 3 ayak

    merhaba yoicubey at sahibiyle tlf goruşmesi yaptım calişmarının iyi tek ata bilacagimi soyledi senin düşüncen nedir saygılarımla herkese bol şans


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : emrecan34

    Bu tarz at sahibi görüşlerini açıkçası ben, çok önemsemiyorum. YOLCUBEY uzun bir ara vermiş ve kaldığı yerden devam etse bile rakipleri YOLCUBEY“den bir tık iyi isimlerdir. Siz kendiniz çok tutuyorsanız tek atabilirsiniz ama bana göre YOLCUBEY 5. şanslı isimdir. Şansı yok demiyorum ama işi zor diyebilirim. Son karar tabii ki sizindir. Bol şanslar.


  3. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : Çıkan at ve değişiklik hk.

    İlk ayakta start almayacak KARADAĞ OĞLU yerine 9 numaralı DURUGÜL şablona eklenirken, bir diğer koşmayacak AHPAR şablondan çıkartılmıştır. Değişiklik saati 13:45 dir.


  4. Yazan : ahmet1234

    Başlık : süpersin

    İnanılmaz at yarışı bilgin karşısında şapka çıkartıyorum. Seni tanımayanlar neler kaybediyorlar bir bilseler. Helal olsun sözün bittiği yerde sen başlıyorsun. Bozmadan istikrarla devam ettiğin için ayrıca tebriği sonuna kadar hak ediyorsun.


  5. Yazan : kaneko3

    Başlık : Üyelik

    Ümit kontür bitmiş akşam yatıra bilirim mümkünse 40 liralık kontür yükleye. Bilirmisin


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.