İZMİR TAHMİNLERİM - MUHTEŞEM PROGRAMDA İKİ BANKO

SERAMİS: Geçen sene önlerde tempo kurarak etkili olmaya çalışan SERAMİS, bildiğiniz üzere maiden dan zor çıkmıştı. Ancak SERAMİS, bu sene büyük bir değişim yaşadı ve evrim geçirdi diyebilirim. İzmir pistine getirildikten sonra katıldığı ilk kum koşusunu kolay kazanırken şok olmuştum. Hatta kendi kendime dopingli mi diye düşündüğümü itiraf etmeliyim.
Daha sonra katıldığı koşusunda dikkatli gözlerle SERAMİS'i yakın takibe aldım. KERASUS ve SOYLU KRAL gibi üst grup isimlerin arasında siklet avantajı olmadan 3.lüğü bana göre şahaneydi. Son koşusunda ise, çim pistte etkili olamadı ve kaba kumda daha iyi koşacağını göstermiş bizlere göstermiş oldu.
Bugün, ciddi rakiplerine oranla ciddi siklet avantajına sahip ve son derece uygun grupta üstelik en etkili olduğu mesafede start alacak. Son koşusundan sonra yapmış olduğu idmanlarına bakıyorum, SERAMİS'in kusursuz denecek kadar iyi hazırlandığını görüyorum.
SERAMAS artık bekleme yarışı yaptığı için gidişata baktığımda; BÜYÜLÜ GÖL, KISASLI YİĞİT, GÜNDÜZHAN ve ÇAYKARARÜZGARI gibi ayağına seri isimlerin bir araya geldiğini görüyoruz. Hatta ERTANBEY ve POWER OF THE SUN'da ön grupta konumlanacak ve tempoya katkı yapacaklardır. Kısacası diğer şartlar gibi gidişatta SERAMİS'in lehinedir.
Açıkçası bu safkan ile ilgili tek çekincem virajlarda dışarılardan dolanmasıdır. Eğer aprantisi kusursuz bir biniş sergilerse herhangi bir aksilik yaşamadığı sürece SERAMİS'in geçileceğine ihtimal bile vermiyorum. 
Çoğu bültende favori olmasına rağmen tek önerilmeyen SERAMİS, bana göre son zamanlarda gördüğüm en sağlam bankodur. Mantık çerçevesi içerisinde herhangi bir talihsizlik yaşamazsa SERAMİS kolay kazanmayı başaracaktır. SERAMİS tereddütsüz bankomdur.   
   
ALTINOLUK: Özellikle önde istediği gibi tempoyu belirlediği koşularda etkili olabilen ALTINOLUK, bugün lehine gidişatta ve dişine göre grupta start alacak. Ciddi rakiplerinin hepsi bekleme yarışı yapıyor ve diğer isimlerden de temposunu bozacak bir isme rastlayamadım. Mesafenin uzun olması ALTINOLUK için bir başka avantajdır. Önde giden safkanlara nede olsa temposu düşer diye uzun mesafede genellikle sıkı pres yapılmaz. ALTINOLUK hem bu yüzden hem de stili bir rakibi olmadığı için düzlüğün ilk metrelerine kadar rahat tempoda gelmeyi başaracaktır. 
Düzlükle beraber SÜHAN, GÖRKEMBEY ve ÖZGÜRÜNOĞLU ataklarına başlayacak ama aldığı avansla son metrelere diri çıkmış ALTINOLUK tüm rakiplerine direnmeyi başaracaktır. ALTINOLUK önereceğim ikinci bankomdur.   
   
NOT: Elemek durumunda kaldığım ve şablonu yatırabilecek tek isim bana göre ; WHITE LADY'dir. Virgülden sonraki safkanları yazmayan üyelerimiz, son ayakta ALTINOLUK yanına SÜHAN'ı değerlendirebilirler.  
  

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:1,8,3,5,2,,,9,4
2.AYAK:9
3.AYAK:8,2,4,7,11,10,12
4.AYAK:1,5,7,8,6
5.AYAK:7,8,2,9,3,,,5,4,1,10,6
6.AYAK:2

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : Rosicky

    Başlık : Çıkan at

    Dymaxion koşmaz değişik var mı şablonda


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : çıkan at ve değişiklik hk.

    İlk ayakta MY GOLD ve üçüncü ayakta çıkartılan DYMAXION yerine QUICK STEP ve TROPICAL THUNDER şablona eklenmiştir. 18:20


  3. Yazan : Rosicky

    Başlık : Tebrikler

    Dün kurgun harikaydı lakin İ.güngörmez“in acemiliğine denk geldik sağlık olsun. Gündüz yaptığın show herşeyden önemli ilk ayak 2. atın diğer 5 ayak ise ilk sıradan atların geldi cani gönülden tebrik ederim üstat seni. Ben ufak oynayan biri olarak altılıyı cüzzi bir rakama buldum. Benim için daha önemli olan ilk sıradan atlarınla 1 tl“ye 10 misli 5 li ganyan ve yine 1 tl“ye 10 misli 4 lü ganyan bulduğum için çok mutlu ayrıldım bayiden akşamki kurgu yatmış olsada üzülmedim teşekkür yüreğine ve emeğine sağlık.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.