ANKARA TAHMİNLERİM

BALIKESİRLİ: Uzun zamandır takibimde olan BALIKESERLİ, nihayet lehine şartlar altında uyumlu binicisi ile start alacak. Uzun mesafeye bayılan bu isim, start sorunu yaşamaz ve koşunun temposu beklediğim gibi gelişirse, düzlükte tüm gruba hakim olmakta zorlanmayacaktır. Koşunun kilit noktası; ROYAL ASLHLEY, MERTOL ve BOSPORUSHAN isimli safkanların birbirlerine yapacakları pres olacaktır. MERTOL ile BOSPORUSHAN önde gidecek ROYAL ASHLEY'e pres yapmayabileceği ve BALIKESİRLİ'nin zaman zaman start sorunu yaşaması nedeniyle, BALIKESİRLİ sadece ufak kupon yapacak üyelerimiz için bankomdur.
Daha geniş kupon yapan üyelerimiz; sıralamaya göre kurgularına ilave yapabilirler. Sıralamam şablondadır.  
 

SARDES: Geçen yıl potansiyelin bir tık altında yarışlar yapan SARDES, tam kendini bulmaya başlamıştı ki, çim koşularının bitmesi nedeniyle ilgilileri tarafından geriye alındı. İstanbul pistinde düzenli idmanlarını sürdüren SARDES, sentetik pistte uzunca bir aradan sonra bir yarış gördü. Tabela dışında kalmasına rağmen safkanın genel görüntüsü bana göre gayet tatminkardı diyebilirim.
Son startında bugünkü koşusunun provasını yaptığını düşündüğüm SARDES, bugün; öylesine uygun rakipler arasında start alacak ki, rakiplerinden bahsetmeye bile gerek duymuyorum. Bu durumda, SARDES'in tek yapması gereken gününde olması ve canının birazcık koşmak istemesidir. Onun dışında gidişat konusunda deneyimli binicisi ile sabırlı bir bekleme yapması gerekiyor. Çünkü; ALŞALLI, LAÇİN HANIM, ÇÖL CEYLANI ve eküriler koşunun temposunu ilk metrelerden itibaren yukarılara çıkaracaklardır.
Düzlüğe kadar ön grubun arkasında konumlanmasını beklediğim SARDES'in düzlükle beraber ataklarına başlayıp tüm gruba hakimiyetini hissettirmesini bekliyorum. SARDES zor görünen koşuda önereceğim bankomdur.
Bu safkana güvenmeyen üyelerimiz; LAÇİN HANIM ve SİM SİM'e şans verebilirler.  
   

GREEN PUSS - BURJ: Koşunun temposuna göre önereceğim iki isimle dördüncü ayağı geçeceğimize inanıyorum. Bu isimler GREEN PUSS ve BURJ'dur. GREEN PUSS koşunun erken tempoya girdiği yarışlarda, BURJ ise kaçtığı ve tempoyu kendisinin ayarladığı koşularda etkili oluyor. İlk metrelerle beraber BURJ liderliği alacaktır. KARAKA MOON ise, önde BURJ'un temposunu bozabilecek tek isim olarak görünüyor. Eğer BURJ ile inatlaşır ve liderliği almak isterse koşu sürat kazanacağı için GREEN PUSS'un kazanması normal sonuç olur. Ama olur da, KARAKA MOON kendi temposunda gitmeye razı olursa; BURJ'un istediği tempoyla düzlüğe kadar sermayeli geleceğini ve çıktığı gibi beyaz bayrak ayna yapacağını düşünüyorum.
Dolayısıyla GREEN PUSS ve BURJ ayrımsız önereceğim safkanlardır. 
 




ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:3,,6,11,5,9,4,10,8
2.AYAK:18
3.AYAK:2,3,1,5
4.AYAK:5,4
5.AYAK:6,2,4,3,7,1
6.AYAK:7,1,11,18,12

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : kaanberk67

    Başlık : Almaata

    Hocam almaata bu meseye yatkin. Kiloda musait ne dersiniz.


  2. Yazan : kaanberk67

    Başlık : Özur

    Atalante olacakti


  3. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : kaaberk67

    Eğer beklediğim gibi tempo erkenden yükselirse ( ROYAL ASHLEY, MERTOL ve BOSPORUSHAN ilk metrelerde liderlik için ısrarcı olmaları durumunda tempo yükselecektir) sprinter yapıya sahip ATALANTE“de etkili olabilir. Ancak form durumu nedeniyle geri planda şans verdim. Siz tutuyorsanız neden olmasın. Bol şanslar dilerim.


  4. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : ADRIKAN

    Kosudan cikartilan ADRIKAN sablondan cıkartilmistir. Ilave olmayacaktir.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.