İSTANBUL TAHMİNLERİM - SÜPER PROGRAMLAR - ₺632,71

İkinci ayak ( MERCANLI ): Bugünkü rakiplerinden vasat ve güç olarak geride olduğuna inandığım MERCANLI, yine de alternatif banko adayım olacaktır. Bunun en büyük sebebi, rakiplerine göre önemli derecede siklet avantajına sahip olmasıdır. Ayrıca koşu temposu da MERCANLI'nın lehine gelişecektir. Son koşularında uzun mesafede fena koşmayan bu isim, siklet avantajıyla bugünlük rakiplerini mağlup etmeye yakın görünüyor. Ufak kupon yapanlar MERCANLI ile risk alabilirler..
HİSARPINAR'ın liderlik için ısrarcı olmaması durumunda, en ciddi rakibi USAGARA olacaktır. Müthiş inatçı yapısıyla sikletine rağmen tempo lehine gelişirse beyaz bayrak ayna yapabilir..
Ön grubun arkasında konumlanacak AFFAN, eküri avantajıyla SONYAĞMUR ile çok formda olan ve sikletine rağmen dişine göre grupta start alacak YOLBULAN daha sonraki ihtimallerdir... 

Dördüncü ayak ( ERGÜLBEY ): İlk startına çıkmadan önce idman pisti programında gördüğüm ERGÜLBEY'i çok beğenmiştim ve alternatif banko olabileceği hususunda not düşmüştüm. ERGÜLBEY ilk koşusunda çok iyi bir start çıkışıyla liderliği aldı ve nitekim hiçbir rakibini yanına sokmadan kolay kazanmıştı.
Bugün, ilk defa çim pistte start alacak olmasına rağmen çim pistte de etkili koşacağını düşünüyorum. Kulvarının vermiş olduğu avantaj ile baştan liderliği alabilirse, ciddi rakiplerini sprint atmaya mecbur bırakacağı için birkez daha kazanabilir. Alternatif bir diğer banko adayım ERGÜLBEY'dir..
Bana göre bu safkan bir şekilde geçilirse kalitesini yavaş yavaş göstermeye başlayan ERBABAM'a mağlup olabilir. DAĞKAPLANI, ARATBABA ve SİBİRYALI'da kaçak isimlerdir. Kısacası ERGÜLBEY dahil tüm isimler seri yapılarıyla dikkat çekiyorlar. Bekleme yapacak isimler de vasat olduklarından ya kaçan safkanın ya da ön grupta sabırla bekleme yapan bir ismin kazanması yüksek ihtimaldir. Kulvar avantajıyla ERGÜLBEY'in liderliği alacağını düşünürsek, ön grupta da bekleme yaparak etkili olabilecek yapıya sadece ERBABAM sahiptir. Usta jokeyiyle ERGÜLBEY'in sallanmasını bekleyecek ve eksik koştuğu anda devreye girecektir.. ERGÜLBEY'i tek yazmayanlar ERBABAM'da yazarak rahat bir yarış izleyebilirler...

Son ayak ( COMPRADOR ): Geldik alternatif bankolardan sonra asıl bankomuz COMPRADOR'a..
Bu safkan bu sene gördüğü yarışlarla yavaş yavaş form tuttu ve bana göre şu anda sınıf atlamış vaziyette diyebilirim. 
Son koşusunda tabela dışında kalmasının tek sebebi kesinlikle koşu temposuydu. Ayrıca sert grupta start aldığını da unutmamak gerekir. Bugünkü koşuda grubun uygunlaştığını, COMPRADOR'un sikletinin azaldığını ve ACIDERELİ, DISTAN GREEN ve ÖZBAYHAN gibi isimlerin bir arada olması sebebiyle koşu temposunun da COMPRADOR lehine gelişeceğini görüyoruz..
Dolayısıyla COMPRADOR'un kazanabilmesi için tüm şartlar oluşmuş görünüyor. GALİPHAN skandalından sonra M.Sav'ın bu koşuya ayrı konsantre olmasını ve kendisini affettirmek için elinden gelenin fazlasını yapmasını bekliyorum.
Artan formunu da hesaba katarsak geriye sadece COMPRADOR'u banko olarak önermek kalıyor. Ön grubun arkasında koşuyu 4-5 takip edecek COMPRADOR'un düzlükle beraber ataklarına başlamasını ve 200 gibi liderliği alıp kazanmasını bekliyorum. COMPRADOR en fazla güvendiğim isim olup önereceğim bankomdur...
 


2. ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:4,8,1,5,,7,6
2.AYAK:8,,2,6,5
3.AYAK:6,2,1,5,3
4.AYAK:4/3
5.AYAK:3,4,7,1,6,5
6.AYAK:8
 


İkinci ayak ( HÜLYACAN ): Sentetik pistte iki defa start alıp 2. ve 3. olan bu isim, üçüncü defa çıkacağı pistte uygun grup ve lehine şartlar altında start alacak. Mesafe kendisine göre biraz uzun sayılabilir ama önde yalnız kalacak olması ve temponun son derece rölanti geçecek olmasından ötürü mesafe sorun teşkil etmeyecektir.
Rakiplerinden sadece ŞAHSERİM, HÜLYACAN'a ciddi rakip olarak görünüyor. Bu safkan da diğer isimler gibi bekleme yapıyor ve koşunun hızlandığı yerlerde HÜLYACAN'ın alacağı avans karşısında muhtemelen çaresiz kalacaktır.
Dolayısıyla lehine şartlarda beyaz bayrak ayna yapmaya yakın olan HÜLYACAN, ilk altılı ganyanın bana göre sağlam bankosudur...
   
NOT: Birinci altılı da şablon fiyatını aşmamak için MERCANLI'nın sadece bir tane rakibini yazabildim. İkinci altılıda yazdığım iki ismi de (4.koşu), ilk altılıya sığdıramama sebebim yine şablon fiyatı ile alakaladır...
 
 

1. ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:3,6,8,2,7,1,5,4
2.AYAK:1
3.AYAK:5,4,3,2,1
4.AYAK:4,8,1,5
5.AYAK:8,,2
6.AYAK:6,2,1,5,3

Herkese bol şanslar ve güzel hafta sonları dilerim.
  1. Yazan : şemin

    Başlık : merhaba

    ümit nezaman yayın evden çıkacağız seni bekliyoruz


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : Çıkan at hk.

    YOLBULAN koşmayacağı için şablonumdan çıkartılmıştır. Gidişata bir etkisi olmayacağı için YOLBULAN“ın çıktığı koşuda sıralama değişmeyecektir. Diğer ayaklarda da dördüncü ayak dışında tuttuğum tüm isimleri yazdığımdan, farklı ayaklara ilave olmayacaktır. Herkese bol şanslar dilerim..


  3. Yazan : faydo

    Başlık : İkinci Altılı

    Ümit bey ikinci altılının 3. Ayağını rica etsem yorumlar mısınız?


  4. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : faydo

    Öncelikle önerdiğim isimlerle tamamen kapalı gördüğüm bir koşu olduğunu söyleyeyim. Tuttuğum isimlerle ilgili çok detaylı yoruma açıkçası gerek duymuyorum. Kısaca değinecek olursam MAXIDUM DREAM hayatının en iyi durumunda ve aban göre eksik olduğu uzun mesafede bile muhteşem yarışlar yapıyor. Bugünde öndeki kapışmadan faydalanıp sonlarda tüm grubu toplayabilir. EL CONQUERADOR“dan fazla bahsetmeye gerek yok sanırım. Ama geçen seneki performansından bir adım geride olduğu aşikar. Yine de ASTORYA“dan rövanşı almak isteyecektir. Tabi diğer rakipleri de çok güçlü isimler. ASTORYA“da benim banko önerdiğim koşu harici katıldığı son koşularının tamamını kazandı. Bugünde GALACTICA ve FAST STARS LINE arkasında 3.lüğe yatacak ve düzlükle rakiplerinden kurtulup kazanmaya çalışacaktır. INVINCIBLE SON“da grubun tartışmasız en kalite isimlerinin başında geliyor. Bu isim normalde sık koşmaz ve bir defa koşup uzunca bir süre dinlendirilirdi. Ama ilgilileri koşmaya karar verdiklerine göre safkan sorunsuz ve fit durumdadır. Son olarak FAST STARS LINE“da koşuyu sağlama almak adına yazdığım isimdir. Önde GALACTICA tarafından ısrarcı preslere maruz kalmazsa, rakiplerini uyutup beyaz bayrak ayna yapabilir..


  5. Yazan : deebbluee

    Başlık : Alternatif Bankolar

    İstanbul 2nci altılıdaki alternatif bankoları tek atabilsek çok kolay bulunacak bir altılıyı bulamıyoruz


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.