ANKARA TAHMİNLERİM - GÜZEL PROGRAMLAR

 



Dördüncü ayak (TATVAN İNCİSİ): Katıldığı ilk koşusunda 3. olmasına rağmen aksiyonlarını beğendiğim bu isim, son koşusunda uygun grubu geride bırakmasına rağmen düzlükteki çok etkili sprintiyle, ilk koşusundaki verdiği ışığın hakkını fazlasıyla vermişti.
Bugünkü koşuya sıkı hazırlıklarla girecek TATVAN İNCİSİ, bana göre kendisine göre vasat isimlerle start alacak. RÜZGARI GEÇEN, MISS ELENI ve MISS İREMNUR bugüne kadar ki koşularında iyi bir totoya sahip olsalar da, TATVAN İNCİSİ kadar dikkat çekici bir performansa imza atamadılar..
Dolayısıyla son koşusunda rölanti tempoya rağmen etkili düzlük sprintiyle koşuya lehine çeviren TATVAN İNCİSİ'nin, daha süratli geçmeye aday koşuda bir kez daha bitirici sprintiyle kazanması normal sonuç olacaktır..
TATVAN İNCİSİ son koşusundaki performansını sergilerse kazanan isim olacağından, geliştirdiği formundan ötürü bankomdur...

Son ayak (MISAR): Son startında banko önerdiğim MISAR, ilk defa uzun mesafeye çıkmasına rağmen kazanacağı koşudan maalesef ikincilikle ayrılmıştı. Kazanacağı diyorum çünkü, düzlükle beraber bariyer dibinde kalması ve kazanan ismin son metrelerde bariz faulleri, az farkla biten koşunun sonucuna direk etki etmişti.
Yine de sert grupta gösterdiği performans ilerisi için umut vericiydi.
Bugünkü koşuda safkanın bir aksilik yaşamadığı sürece kötü koşacağına ihtimal bile vermiyorum. İçimde tek bir sıkıntı var, oda N.Şen gibi yetenekleri sınırlı bir binici ile start alacak olmasıdır. N.Şen dışında hiçbir biniciye takıntım yok ama N.Şen'i tuttuğum isimlerde görünce, her zaman tereddüt yaşıyorum
Yine de mantığımın dışına çıkmayacağım ve MISAR'ın potansiyeline inanarak bu safkan ile N.Şen'e rağmen risk alacağım. 
Yaklaşık 3 gündür sürekli son ayaklarda gelen süpriz isimlerin bu koşuyla sona ermesini ve favori konumunda olan MISAR'ın lehine gidişatta etkili düzlük sprintiyle kazanmasını bekliyorum..
MISAR, önereceğim ikinci bankomdur...
 
 


NOT: Elemek durumunda kaldığım ve çekindiğim isimler beşinci ayakta start alacak olan KABAHAYDARDAĞI ile ILIM'dır.. Onun dışında bankolarım beklediğim gibi koşarsa, en az bir altılıyı doğru tahmin edeceğimizi ön görüyorum.. Umarım beklediğimiz neticeler oluşur, bayram yaklaşırken herkesin cebine ''cep harçlığı'' girmesine nasip olmuş oluruz...
 
 



2.ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:6,3,1,2,10,7,5,8,4,9
2.AYAK:7,9,6,11,4,3,8,5,1
3.AYAK:7,2,8,9,1
4.AYAK:6
5.AYAK:14,2,4,8,13
6.AYAK:7

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : saimeylulhazal

    Başlık : tebrikler

    Ümit Bey sizi can-ı gönülden tebrik ederim..Büyük bir başarı bu..


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.