İZMİR TAHMİNLERİM - ₺178,80

 

TANATAR: Süratli safkan son koşusunda çok daha sert grupta, stili rakiplerine aldırış etmeden 1400'de çıktığı gibi kazanırken oldukça dikkat çekici performansı ile son derece beğenimi kazanmıştı.
Son koşusuna göre mesafenin kısaldığını ve rakiplerinin bugünkü koşuda uygunlaştığını görüyoruz. Stili rakiplerinden BİLGİNİNOĞLU, ÇELİKPENÇE ile ŞAHPAZLI  TANATAR kadar seri değiller. Sadece DELİCİHAN, TANATAR'ın temposunu bozabilir. Ama kular avantajıyla TANATAR, rakibinin önünde düzlüğü görecektir.
Kendisine göre uygun grupta start alacak TANATAR, bana göre bir kez daha beyaz bayrak ayna yaparak kazanmayı başaracaktır. TANATAR, İzmir programında günün en sağlam bankosudur...
 
NORTH VALLEY: Kaba kuma çıktıktan sonra evrim geçiren ve açık yarışlarda boy gösterecek kıvama gelen bu safkan, bugünkü koşuda hazır handikap yarışta yakalamışken banko önermek gerekir diye düşünüyorum.
Son koşusunda düzlüğe gelmeden 3 defa tampon yediği için bekleme yapmak zorunda kalmış ama yine de düzlükteki atakları ile TRANSITION arkasında rahat bir 2.lik elde etmeyi başardı. Üstelik 58 kg sikletiyle..
Daha önceki kazandığı iki koşusunda da rakiplerini ezerek geride bırakan NORTH VALLEY, bugünkü koşuya uygun sikletiyle katılıyor. Stili gereği önlerde yer alan safkan için gidişatta biçilmiş kaftan diyebiliriz..
AYAZBEY, IRONHIDE, YİĞİT OĞLUM'un hemen arkasında koşuyu 4-5 takip edecek NORTH VALLEY'in, sabırlı bir bekleme yapması durumunda düzlükteki güçlü akınlarıyla bugünde kazanmasını bekliyor ve günün ikinci bankosu olarak öneriyorum...
 
 
 
 
NOT: Yedili plasenin ilk ayağında binicisi saçmalamaz ise STAR CAT yeterli olur görüşündeyim. Alternatif banko adayım,  yüksek tempoda geçmesini beklediğim koşuda sonlarda etkili gelecek ATASOY'dur...
 
 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:3,8,5,7,9,4,6,1
2.AYAK:12,1,7,6,8,11,2,10,,,4,5,9
3.AYAK:3,1,7,,5
4.AYAK:1/2,6
5.AYAK:4
6.AYAK:14
 

NORMAL ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:3,8,5,7,9,4,6,1
2.AYAK:12,1,7,6,8,11,2,10
3.AYAK:3,1,7
4.AYAK:1
5.AYAK:4
6.AYAK:14

Herkese bol şanslar ve güzel hafta sonları dilerim.
 

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.