BURSA TAHMİNLERİM - SÜPER PROGRAM

 

Beşinci ayak (DARK BOY IMPARABLE): Altılı ganyanın beşinci ayağını önereceğim iki isimle geçeceğimizi düşünüyorum. Bu isimlerden bir önceki koşusunda banko önerdiğim, son koşusunda da ön plana çıkardığım DARK BOY favorim olacaktır.
Son iki startında kazanamamış olmamasına rağmen gösterdiği performansla en az kazanan isimler kadar başarılı performanslar sergilemeyi başardı.
Bu defa sikletinin arttığının görüyoruz ama safkana U.Polat'ın binmesi dengeleri eşitliyor. 
ALTINKAYA ile SPEED OF LIGHT dışında seri bir isim olmadığı için U.Polat'ın biraz daha ön gruba yakın gitmesi gerekecek. Eğer koşuyu 6-7 takip ederse, etkili düzlük sprintiyle 2.lik serisine son verip kazanması normal sonuç olacaktır..
DARK BOY, sikletinden veya tempodan ötürü bir şekilde kazanamazsa IMPARABLE devreye girecek safkandır.
Bir önceki koşusunda şanssızlığını kırıp güzel bir 1.lik elde eden bu isim, bana göre son koşusunda yarış hayatının en iyi performansını sergiledi. Ciddi rakipleriyle mücadele ettiği son startında, erken yürümesine ve siklet avantajı olmamasına rağmen yakın ara tabela dibinde bitirmesi oldukça önemliydi.
Rakiplerinin sikletinin arttığını, IMPARABLE'nin uygunlaşan sikletini göz önüne alırsak; ön grubun arkasında konumlanacak ve gidişat avantajıyla mutlaka etkili olacağını rahatlıkla anlayabiliriz..
Son koşusunda olduğu gibi düzlükle beraber akınlarına başlarsa, avantajlı sikletiyle geriden gelecek ataklara karşı koyup kazanabilir...
Daha geniş kupon yapan üyelerimiz, son koşusunu anlam veremesem de müthiş ciğerli safkan KING OF AGEAN'da yazarak rahat bir yarış izleyebilirler...
 
Son ayak (THE SPECIAL HORSE): İlk starını el oynatmadan kolay kazanırken derece ve görüntü olarak önemli sinyaller veren bu isim, anneden kardeşi RACER gibi adından sıkça bahsettireceğe benziyor.
İkinci startında şartlı 4 koşan THE SPECIAL HORSE, ilk koşusunda verdiği referansa göre bugünkü grubu da geçebilecek potansiyele fazlasıyla sahiptir. 
Katılmış olduğu ilk koşusunda olduğu gibi dış start çeken THE SPECIAL HORSE, startla beraber ön grubun arkasındaki yerini alacaktır. Koşuda birçok seri isim olduğu için bu safkanın sabırla bekleme yapması ve düzlükle beraber akınlarına başlaması gerekiyor. Binicisi de safkan ile uyum içerisinde olduğundan, aceleci olmayacak ve safkanın tüm gücünü düzlüğe saklayacaktır..
Düzlükle beraber öndeki isimlerin dışına kolay tempoda çıkmasını beklediğim THE SPECIAL HORSE, bana göre bir kez daha pekte zorlanmadan kazanmayı başaracaktır..
THE SPECIAL HORSE günün en güvenilir ismidir...
Bu safkana güvenmeyenler YOL ARKADAŞIM, BEY KARAN HÜSAM AĞA ve FOUNTAINHEAD'e şans verebilirler...
 
 

NOT: Yedili plasenin ilk ayağında CİHANSER ile ÇALIK koşuya tempo verecek ve bu tempodan KAVAKLI istifade edecektir. Şablonuma sığmayan ve elemek durumunda kaldığım isimler; SYMPHONY, OBIWAN, UĞURLU, MY MOON FACE,  TIGHT MAN, INDOCTRO, DUYGUABLA AYNUR, YILMABAŞAR, YEDİ KARANFİL, FATHER MOUNTAIN ve LAST POET'dir...
 
 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:5,4,10,3,2,7
2.AYAK:7,12,4,14,6,9,1,10,3
3.AYAK:4,2,1,5
4.AYAK:3,5,2
5.AYAK:6,14,,5
6.AYAK:16

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : son dakika uyarı

    Beşinci ayakta süratli isim Altınkaya kosmayacagi icin Father mountain avantajlı konuma gelmiştir. Sablonda yer alan herhangi bir safkan koşudan cikartilirsa Father mountain aninda şablona ilave edilecektir. .


  2. Yazan : erkan

    Başlık : aslankral

    sevgili ümit kardeşim son iki yarışında yanlış hatırlamıyorsam aslankralı tek vermiştin bugün bana göre rakipleri daha kolay gibi ve üzerinde karataş var son yarışlarından daha iyi koşmazmı tek vermemende başka bir sebebmi var acaba..... ama ben genede aslankralın karataşla geçilmeyeceğini düşünerek tek atacam................................. sevgiler kolay gelsin


  3. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : erkan

    ASLANKRAL“ı 3 defa üst üste tek verdim. Bu koşularında sürekli iyi koşmasına rağmen kazanamadı. Kazanamayan bankolarımı, hayatım boyunca 4 defa üst üste tek vermediğim için aynı isimle risk almak istemedim. Muhtemelen kazanacaktır Ama yine de son karar sizindir. Bol şanslar


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.