ADANA TAHMİNLERİM

 

 
Birinci ayak, İlk ayakta şu anki form durumlarına göre DULOCAN ile UÇAN GÜL diğer rakiplere göre ön plana çıkıyorlar. İki safkan da son başarılı oldukları koşulara göre daha uygun grupta start alacak ve ciddi siklet avantajları mevcut.
Rakiplerinden ŞANSKAYA'nın gidişat dezavantajı var ve son koşusunda kendisini tanıyan jokeyiyle lehine gidişata rağmen DULOCAN'ı geçme başarısız gösteremedi. Bugünde sikleti azalmış ve koşu temposu lehine gelişecek DULOCAN'ı ŞANSKAYA'nın geride bırakması düşük ihtimaldir..
CEMBEY mesafesine döndü ama bu safkan bana göre kesinlikle kazanma özürlüsüdür. Ayrıca sikleti sorun teşkil edeceğinden, bir ara kazanırsa girmesini ama sonlarda düşen temposuyla tabela diplerinde yer alabileceğini düşünüyorum..
TUMBUL SILA'nın çimi yok ve nasıl koşacağı hiç belli değil. ŞEKER TUNA ve YÜNLÜCE STARI iyi duruma geldiler ama bugünkü grubun kendilerine sert geleceği aşikardır..
Kısacası ön grubun hemen arkasında konumlanarak etkili olabilen DULOCAN ile UÇAN GÜL'den gününden olanın kazanması gerekiyor...

Üçüncü ayak, Son koşusunu kazanırken büyük bir süprize imza atan LEGA NORD'un rastgele bir koşu kazandığını kesinlikle düşünmüyorum. Bugünkü koşuda geçmiş olduğu isimler karşısında geri planda kalması da saçmalıktan başka birşey değildir.
Elazığ pistinde üstün form grafiği ile dikkat çeken N.Altın, Son zamanlarda Adana pistinde de şans buluyor ve bu şansı en şekilde değerlendiriyor. Bugünde LEGA NORD ile kendisini ispatlayabilmek için bir kez daha kazanmak isteyecektir.
Son koşusunda stili rakiplerinin çokluğu nedeniyle önde bekleme yapan LEGA NORD, bugünde muhtemelen koşuyu 2-3 takip edecek ve düzlükle beraber liderliği alacaktır. Öndeki rakipleri atlatmakta zorlanan MIA SWEET ile koşu temposu lehine gelişmeyecek I NEED A HERO'nun ataklarına başarılı bir şekilde karşılık vermesini beklediğim LEGA NOR D önereceğim ilk bankomdur...

Dördüncü ayak, Son koşusunda banko önerdiğim  BABAMAAL beni mahçup etmedi ve o gün ekürisi hariç bugünkü isimleri pekte zorlanmadan kolay mağlup etmeyi başardı.
Bugünkü koşuda mesafenin uzadığını ve eküri avantajıyla start alacağını görüyoruz. Ekürisinin kendisinden çok daha iyi bir isim olduğunu düşünürsek, ekürilerin sağlam banko olduklarını daha rahat anlayabiliriz..
Daha önce mağlup ettikleri safkanları bir kez daha geçmeleri normal sonuç olacak eküriler, çok sağlam bankodurlar...

Beşinci ayak, Bir başka bankom KAZİMBABA olacaktır.  Bugünkü rakipleriyle kıyaslama yapmak bile istemiyorum. Safkanın sikleti falan da çok sorun değil, hatta 70 kg koşsa bile bana göre bugünkü rakiplerini kenter geçmesi gerekir..
Süratli isimler BLUE DARKBLUE, LORD OF WAR ile JUNON'un hemen arkasında konumlanmasını ve düzlükle beraber kolay tempoda kenter kazanmasını bekliyorum.. Tereddütsüz bankom KAZİMBABA'dır...


NOT: Dileyenler ilk ayak ile üçüncü ayağa ilaveler yaparak kurguyu sağlama alabilirler. Bende tüm yarış yazarları gibi yüksek meblağlı şablon sunabilirdim ama amacım sitede buldurmaktan çok sizlere faydalı olmak olduğundan, böyle bir kurgu oluşturmayı daha etik buldum... 


ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:3,6
2.AYAK:10,2,1,9,7,8,3,4,13
3.AYAK:4
4.AYAK:1
5.AYAK:1
6.AYAK:11,9,4,2,6,8,7,12,3

Herkese bol şanslar dilerim.

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.