İZMİR TAHMİNLERİM - ZOR AYAKTA BANKO - ₺173,75

 

İkinci ayak (IMPATIEND): Geçen sene çok daha zorlu gruplarda mücadele bu safkan, aradan sonra gördüğü koşularla yavaş yavaş kendine gelmeye başlamış görünüyor. Özellikle son koşusunda tabela dışında kaldı ama sert grupta start aldığını ve aynayı diri geçtiğini es geçmemek gerekir..
Bugünkü koşuda çok daha uygun grupta start alacak. Üstelik daha iyi duruma geldi ve ciddi gidişat avantajına sahip..
Binicisi son koşusunda olduğu gibi saçmalamaz ise kazanması normal sonuç olur.. Alternatif banko arayan üyelerimiz IMPATIEND tercih edebilirler...
Ben ise, sürekli iyi koşan ve istim üzerinde olan SİBEL SU, uzunca aradan sonra katıldığı koşusunda kondisyon eksiği nedeniyle koşunun sonunu getiremeyen ZU VERE, verdiği aradan etkilenmezse piste yatkınlığıyla GÜZEL SULTAN, maiden dan yeni çıkmış olmasına rağmen uzun mesafeye yatkın KING STRIKER ile ilk defa koşacak olmasına rağmen dikkat çekici orjini ve yeterli hazırlıkları ile ARATEUS yazarak ikinci ayağı sağlama alıyorum...
 
Üçüncü ayak (KOYUNCU): Cazip durumda olan KOYUNCU banko önereceğim isim olacaktır. Öncelikle safkanın sınıf atladığını ve bunu da son koşusuyla ispatladığını düşünüyorum. Ancak buna rağmen puanlama da neden geri planda kalmış anlamış değilim. Gerçi  bizim için geri planda kalması daha iyi..
Koşuya dönecek olursak KOYUNCU, bildiğiniz üzere ayağına çok seri bir isim ve rölanti tempoda daha üst gruplara bile kafa tutacak potansiyele sahiptir. 
Bugünde ilk metrelerle beraber sert tempoda liderliği alacak  UTKUNŞAH, starttan düzgün çıkarsa QUICK STEP ve KRIJGER önünde düzlüğe kadar istediği tempolarda gelecektir. Bahsettiğim isimlerden KOYUNCU'ya pres geleceğini düşünmüyorum. Çünkü UTKUNŞAH ile KRIJGER devamlı ön grupta bekleme yapıyorlar ve liderlik için ısrarcı bir rakipleri olduğundan önde beklemeye razı oluyorlar..
Bugünde senaryonun değişeceğini düşünmediğimden KOYUNCU, önde boş kalacak ve son koşusunda olduğu gibi beyaz bayrak ayna yapacaktır. Son koşusuna göre mesafe 200 metre uzamış ama KOYUNCU'da 58 den 50 kg ye düşmüş..
Dolayısıyla mesafenin sorun yaratacağını sanmıyor ve çıktığı gibi kazanmasını beklediğim KOYUNCU'yu günün en sağlam bankosu olarak öneriyorum...
 
Beşinci ayak (ASPURCE): Herkesin olduğu gibi benimde kazanmaya yakın gördüğüm isim ASPURCE'dir. Grup son derece uygun ve ASPURCE geçen seneki formunu yakalamak üzere. Üzerinde de son zamanların en formda binicisi S.Özen var. Bu kadar artısı olan ve gruptan bariz olan bu safkanı sağlam banko olarak önermemi sebebim koşu temposudur..
DELATIERRA startla beraber sert başlayıp liderliği alacak ve MAGNIFICA PRESENZA'da bu safkanı ikincilikte takip edecektir. Ama koşunun rölanti tempoda seyredeceğini ve düzlüğe kadar sürat kazanmayacağını düşünüyorum.
Bu nedenle ASPURCE'nin tek yapması gereken, koşuyu üçünclükte takip etmek olmalıdır. Eğer gerilerde bekleme yaparsa, sonlarda diri ataklarla gelse bile kazanamayabilir. Olur da beklediğim gibi ön grubun hemen arkasında konumlanırsa, düzlükte transit yapıp kolay kazanması normal sonuç olur. Bir diğer banko adayım da ASPURCE'dir..
Rakip arayanlar yorumlarımdan da anlaşılacağı üzere önde boş kalma ihtimali olan DELATIERRA'yı mutlaka değerlendirsinler. Mesafe kendisine biraz uzun olsa da, tempo sert geçmeyeceği için düzlüğe sermayeli çıkacak DELATIERRA, geriden gelecek ASPURCE'ye direnebilir..
ASPURCE ön planda ama DELATIERRA'da yazarak beşinci ayağı sağlama alma taraftarıyım...
 
 
 
 
 
NOT: Yedili plasenin ilk ayağında ÖZÇETİN yeterli olur görüşündeyim.. Altılı ganyanın ilk ayağında BAKDAYI koşmayacak bilgisi geldi. Bu nedenle şablonumda yer almıyor. Siz yine de çıkana kadar temkinli olun ve kuponlarınızı son dakikaya bekletin derim...
 




ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:2,8,5,3,7,4
2.AYAK:6,,10,4,9,1
3.AYAK:7
4.AYAK:1,5,2,4
5.AYAK:2,,3
6.AYAK:9,5,2,10,4,8,3

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : mirgehts

    Başlık : helal sana

    Uç liraya altiliyi buldum sayende ümit ufak bi bayram harçlığı yeter.başarılar kardeşim.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.