İZMİR TAHMİNLERİM - RİSKLİ BAŞLANGIÇ VE RİSKLİ SON - ₺1.426,15

 

Birinci ayak (HASSA): İlk iki startını gösterişli kazanarak yarış hayatına başlayan HASSA, daha sonraki iki koşusunda beklenilenin çok uzağında koşup uzunca bir ara vermişti. Verdiği aradan anlaşılacağı üzere, safkanın bir sorunu oluşmuş ve başarısız iki koşusu da bu sorundan kaynaklanmıştı..
Aradan sonra kısa mesafe çim pistte bir yarış gösterilen bu isim, son koşusunda ise ilk defa uzun mesafede start aldı. Normalde ilk defa uzun mesafeye çıkan safkanların son metrelerde düşen temposuna tanıklık ederiz. HASSA ise tam tersi koşu biterken yeni yeni açılıyordu. Buda şu anlama geliyor, safkan hem kendine gelmiş hem de uzun mesafede başarılı koşulara imza atacak..
Bugün, aradan sonra üçüncü koşusuna katılacak ve ilk defa çok uygun sikletiyle start alacak. Son koşusunda kondisyon açığını kapatan ve uzun mesafe de tecrübe kazanan HASSA, idmanlarında da ciddi aşama kaydetmiş durumda..
Kendisini iyi tanıyan M.Çiçek ile start alacak olması da önemli bir avantajdır.
LONDON EYE, YUSUFUNOĞLU ve WHITE LADY ilk metrelerle öne düşecek HASSA ise öndeki isimlere ayak uydurmayıp koşuyu 5-6 takip edecektir. Son koşusunun aksine M.Çiçek'in HASSA ile dışarıdan dolanarak zaman kaybetmesini değil, bariyer dibine dalarak avantaj sağlamasını bekliyorum. Düzlükle beraber güçlü ataklarına başlayacak HASSA bana göre öndeki isimleri atlatıp geriden gelecek isimlere direnerek kazanan isim olacaktır. HASSA önereceğim ilk bankomdur...
Rakip arayanlar DÖNÜM NOKTASI ile CORDELYA STAR değerlendirebilirler...
 
Üçüncü ayak (YELENA): İlk defa koşacak olmasına rağmen ufak kupon üyelerimiz için banko önereceğim isim YELENA olacaktır. Başarılı ve işinin ehli bir eküriye mensup olan YELENA, anneden çok önemli ve çok başarılı olmuş safkanlar ile kardeş. Dolayısıyla bugün olmasa bile ilerleyen zamanlarda başarılı olacağı aşikar.
Safkanın hazırlıklarına bakıyorum gerçekten kusursuz ve koşan taylar içerisinde en iyi hazırlıklara sahip isim..
Kulvar avantajı var idmanlarında kendisini çalıştıran binicisiyle start alacak.
Eğer adaptasyon ya da start sorunu gibi bir sorun yaşamazsa, YELENA'nın ilk defa start almasına rağmen koşuya ağırlığını koyması normal sonuç olur.. Dileyenler ve benimle aynı görüşte olanlar YELENA ile risk alabilirler..
Ben ise, başka ayaklarda banko tercihlerimi kullandığım için ve birçok kapalı kutu konumunda olan tayların bir araya gelmesi neticesinde risk almadan tüm isimlere şans vereceğim. Oluşturduğum sıralamam ise şablondadır...

Son ayak (KORALAY): Gruptan üstün olduğuna inandığım KORALAY önereceğim bir diğer bankomdur. GELİBOLU, SONALAP ile ŞAHPAZLI gibi isimlere kafa tutan ve bu isimleri İzmir pistinde geçme başarısı gösteren KORALAY için bugünkü grubun dişine göre olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
Tamam safkan tam olarak istim üzerinde değil ama bunda çok zorlu gruplarda start almasının payı çok büyük. Ayrıca eküri o kadar formda ki, son iki ayda en az 20 tane birincilik alarak bu formlarını taçlandırıyorlar.
KORALAY'da sert gruplardan kaçmış ve dişine göre grupta start alarak, eküriye bir birincilik daha kazandırmaya oldukça yakın görünüyor..
DELİCİHAN, HİSARPINAR ve HIZLITUĞRA koşuyu yüksek tempolara daha ilk metreler geçilirken sokacaklardır. SONKALELİM, AKGİRAY ve GÖKBAKIR'da ön grubun arkasında konumlanacak düzlükle beraber tempoya katkı sağlayacak isimlerdir. Dolayısıyla sprinter yapıya sahip KORALAY için koşu temposu da lehine gelilşecek gibi görünüyor..
Ekürinin safkanlarıyla bir çıkış yakalayan A.Sözen'in KORALAY ile birinciliklerine bir yenisini daha eklemesini bekliyor ve bu safkanı günün ikinci bankosu olarak öneriyorum...
Rakip arayanlar KAVAKLI, Eküriler ve PRENSİM'İ değerlendirebilirler...
 
 
 
 
NOT: Yedili plasenin ilk ayağında, SANTA CLARA, SON OF MOSAIC ile CİMİNLİ ayrımsız önereceğim isimlerdir... Programda elemek durumunda kaldığım tek isim LİMİTSİZ'dir. Çok fazla tutmasam da, LİMİTSİZ'i şablona dahil edenler sadece teklerin olduğu ayakları izlerler...
 





ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:7
2.AYAK:1,11,3,10,9,8,5,7,4,2
3.AYAK:8,,4,1,3,5,2,7,6
4.AYAK:1,4,2,6,5,3,7
5.AYAK:1,9,,4
6.AYAK:3

Herkese bol şanslar dilerim.
 
  1. Yazan : ahmet1234

    Başlık : SÜPER

    Kardeşim ister tutsun ister tutmasın müthiş oyun kurguluyorsun. Teklerin harika ve daima çok mantıklı. Süpriz aradığın koşular gerçekten süpriz kokan koşular. Mantık diyince at yarışlarında senin üzerine tanımam. Zeka dolu kurguların ve süper analizlerin için yürekten kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum.


  2. Yazan : nalbantcı_34

    Başlık : 2.ayak

    selam sevgi saygı cümlenize kardeşim ümit ikinci ayakta eküriler birlikte yazılmıs sanırım yazım hatası bilgine


  3. Yazan : nalbantcı_34

    Başlık : özür

    kardeşim ben yanlış görmüşüm birinci ayakla karıştırmısım bagışla özürr


  4. Yazan : SACASACA

    Başlık : tebrikler

    tebrikler , kurgun süperdi , teklerde süperdi.


  5. Yazan : korkmazoglu

    Başlık : tebrikler

    Dogru yerlerde aldigin riskler ve basirili kurgun icin tesekkur ederim. Sayende bugünkü altiliyi buldum. Sanssizligi kirdik umarim daha buyuk ikramiyeler göreceğiz hep berlikte.


  6. Yazan : dauntlees

    Başlık : tsk.tebrikler

    2.ayakta iki ekuriyide yazmisim.iki misli altılı aldım. emeğine sağlık kardeşim


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.