İZMİR TAHMİNLERİM - ₺71,29

 

KOÇARLIKaçak safkanların totosuna aldanmamak gerektiğini defalarca dile getirmiştim. KOÇARLI'da birçok kaçak safkan gibi önde boş kaldığı zamanlarda etkili olabiliyorken, önde boş kalamayınca genel olarak düzlükte enseye basıp tabela dışında kalıyor. Bu yüzden de totosunda dengesizlik söz konusu..
Son koşularında stili rakiplerinden ötürü koşuya sert tempoda başladığı için sonlarda dağılan KOÇARLI, bugünkü koşuda kesinlikle rölanti tempoda liderliği almalıdır. Çünkü kendisine pres yapabilecek bir isim bulunmuyor ve düzlüğe kadar da preslere maruz kalmayacaktır. Eğer son günlerin formda binicisi start çıkışında liderliği alıp KOÇARLI'ya son 1000 metreye kadar dokunmazsa, son 800 gibi temposunu arttırıp düzlüğe piste ortalayarak çıkacak KOÇARLI'nın yakalanması mucize olur. Kendisine göre bir tık uzun mesafeye rağmen binicisi akıllı bir biniş sergilerse geçilmeyeceğini inandığım KOÇARLI'yı günün ilk bankosu olarak öneriyorum..
Daha sağlam olduğuna inandığım bir başka ayakta bankom olduğu için ve binicisinin en ufak hatasında son metrelerde sallanma ihtimali bulunan KOÇARLI'nın yanına, SEÇKİNER ile DENİZERİ yazarak ilk ayağı geniş şablonumda 3 isimle geçiyorum..

FATOŞCANBir takım sorunlarından ötürü bir türlü geçen seneki performansına ulaşamayan FATOŞCAN, son koşusunda eski günlerine dönüş sinyalini kazanarak vermişti. Sadece neticeye bakarak FATOŞCAN'ın geriye döndüğünü düşünmediğimi bilmenizi isterim. Son düzlükteki diri görüntüsü, aynayı geçerken rahat olması bana göre gayet tatminkardı.
Öyle ahım şahım bir isim değil FATOŞCAN lakin, bugün şaka gibi grupta start alacak. Safkanın uzun zamandır idman yapmıyor olması kafamı karıştırsa da, ilgilileri koştuklarına göre safkanın önemli bir sorunu yoktur diye düşünüyor ve umuyorum.
Uzun zamandır start almadığı için hazır olmayan UÇANHABER ile son üçüncülüğü nedeniyle herkesin dilinde olan İLGEGÜL ile FATOŞCAN'ı kısa mesafede ve şu anki durumlarına göre kıyaslamam bile..
Sonuç olarak çok müsait sikleti ile iç start avantajını elinde bulunduran FATOŞCAN'ın son koşusunu yapması halinde bir kez daha kazanması en doğal sonuç olur. Günün bana göre en sağlam ve mantıklı bankosu FATOŞCAN'dır..
İlk KOÇARLI ile risk alan üyelerimiz UÇANHABER ile İLGEGÜL yazarak sadece ilk ayakta risk alabilirler..
 

NOT: Fazla tutmuyor olsam da son ayak ANAMUR ile NORTHEN WARRIOR elediğim isimlerdir. , 
 

ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:5/7,2
2.AYAK:5
3.AYAK:8,1,3,2,7,5
4.AYAK:2,6,,1,4,3
5.AYAK:6,5,7,1
6.AYAK:8,1,2,5,7

Herkese bol şanslar dilerim.

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.