İSTANBUL TAHMİNLERİM - ₺56,55

 

AL HIBAABEnternasyonal koşularda özellikle araplar da yabancı isimlere diş geçirmekte güçlük çekiyoruz. Bugünde kısa vade vasıflarına sahip safkanlarımız ile şansımız yok denecek kadar az görünüyor. 
Yabancı isimlerden ise, sahadan AL HIBAAB'ın çok farklı kalitede olduğu bilgisi geldi. Geçen GÜMBÜRGÜMBÜR'ün biraz zorladığı SIVIT AL MAURY'den çok daha iyi safkan olduğu ve ülkemize çok formda geldiği konuşuluyor.
İdman pistinde de safkanı görme şansım oldu ve gerçekten etkileyici bir görüntüye sahip.
Bizim safkanlarımız dışında diğer yabancı isimler de vasat olduklarından, AL HIBAAB'ın fazlaca zorlanmadan kazanmasını beklemek yanlış olmaz. İstanbul programında en sağlam ve mnantıklı banko AL HIBAAB'tır..
 
SHURUQ: 6 aydır start almıyor olmasına rağmen SHURUQ'un kalite bir isim olduğu unutulmamalıdır. Daha önce çok güçlü erkek rakipleri bile geçme başarısı gösteren bu isim, güç ve potansiyel olarak tüm isimlerden farklı yerdedir.
Verdiği aradan etkilenmez ve gününde olursa zorlanmadan kazanırsa asla şaşırmam. Ufak ve misli kupon yapanlar SHURUQ ile risk alabilirler.
Güzide kısrağımız olan ve gücüne sonuna kadar inandığım SUZI GOLD, diğer yabancı isimlere göre hakkında olumlu şeyler duyduğum KOSIKA ile son iki koşusunu şaşkınlıkla izlediğim ve evrim geçirdiğine inandığım CHACHKOVA yazarak beşinci ayağı geçiyorum..
 
BAKİBEY: İlk iki koşusunda sert gruplarda dikkat çekici performanslara imza atan BAKİBEY, son koşusunda ise KIBRIS'a ayna da mağlup olmasına rağmen önemli rakipleri geride bırakmayı başardı. 
Bu defa daha iyi dinlenen bu isim, çok daha uygun grupta hem de avantajlı sikletiyle start alıyor.
Stili gereği önlerde gitmeyi seven BAKİBEY, eğer bugünkü koşuda sabırlı olursa etkili düzlük ataklarıyla ilk birinciliğine uzanabilir. Bu safkan da ufak ve misli kuponlar için risk edilebilir.
Daha geniş kupon yapacak olan üyelerimiz için 4 sprinter isme daha şans vereceğim. Koşu temposu yukarılara çıkacağından GÖLCÜK ASLANI, PATRONKAYA, ÖZGÜLEN ile MÜNİFEHAN şans verdiğim diğer isimlerdir..
 


NOT: İlk altılı tahminim olmayacaktır. İlk altılıya iştirak edecek üyelerimiz  CASH OUT ile MYTHOGENIC'i tek olarak değerlendirebilirler. Gönlümüz bugünkü enternasyonal koşularda tabi ki Türk atlarından yana ama gerçeği söylemek gerekirse HAKEEM,  SUZI GOLD ve belki CHACHKOVA dışında şanslı atımızın olduğunu düşünmüyorum. Yine de tüm atlarımıza gönülden başarılar dilerim..
 
 
 
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:1,3,4,8,6
2.AYAK:1
3.AYAK:2,7,5,4,1,8
4.AYAK:4,5,1
5.AYAK:4,,8,3,1
6.AYAK:11,,4,5,1,8

Herkese bol şanslar ve iyi hafta sonları dilerim.
  1. Yazan : LEPOTAN

    Başlık : Lepotan

    Yedili plase için ne dersin


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : Lepotan

    Lea dan etkili bir yarış bekliyorum. Ama zor bir koşu olduğunu düşünüyorum. .


  3. Yazan : ahmet1234

    Başlık : boş koşu tekler

    Birinci altılıya verdiğin tekler için teşekkürü borç bilirim. 3 tek ile 5 misli girdim. Diğer tek EL HABİBİ:) Gelirse içerde gibi. emeğine bilgin esağlık kardeşim


  4. Yazan : zaferc06

    Başlık : Metehan06

    Helal olsun abim.....


  5. Yazan : zaferc06

    Başlık : Zaferc

    Helal olsun kardeşim


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.