İZMİR TAHMİNLERİM - GÜZEL PROGRAM

 

SAND BLLESRT: FIRST HOPE ile WARRIOR HAWK'ın eksi performanslarından uzak olmaları ve diğer süratli isim ZERAFET ile beraber start problemi yaşamaları SANS BLLESRT'in oldukça lehine bir durumdur. Şayet FIRST HOPE, ZERAFET ve WARRIOR HAWK startta takılırsa SAND BLLESRT istediği gibi tempoyu belirleyip düzlüğe hırpalanmadan çıkacaktır. 
Diğer isimler bekleme yaptıkları için artan forma sahip SAND BLLESRT çıktığı gibi kazanan isim olabilir. Ufak ve misli kupon yapanlar SAND BLLESRT ile risk alabilirler.
Daha geniş kupon üyelerimiz, her ne kadar eski görüntüsünde olmasa da startta takılmazsa çok şanslı konuma gelecek WARRIOR HAWK ile istikrarlı koşan ve iyi durumuyla söz sahibi olacak GREEN ALLEY yazarak bu ayağı geçebilirler..
 
DAYI MEVLÜT: İstanbul pistinde kaçak yapısı ile dikkat çeken ama sonlarda adeta emeklediği için tabela içerisinde bile yer almakta zorlanan DAYI MEVLÜT, İzmir pistine getirildikten sonra sonlarda durmamayı öğrendi diyebilirim. 
Bunun neticesinde katıldığı çim koşusu hariç her startında etkili oldu ve bu etkinliği kendisine 2 defa birincilik getirdi.
Son koşusunda ise Bursa pistine götürülen bu isim, sert rakiplerinin arasında üçüncülük elde ederken kısa mesafelerde sert gruplarda da etkili olabileceğini göstermiş oldu.
Bugünkü koşuda tekrar çok etkili olduğu İzmir pistinde start alacak ve mesafe 1200. Ayağına müthiş seriliğe sahip DAYI MEVLÜT'ün stili rakiplerine aldırış etmemesini ve beyaz bayrak ayna yaparak kazanan isim olmasını bekliyorum.
İzmir programında en fazla güvendiğim safkan DAYI MEVLÜT olup önereceğim bankom olacaktır..
 
 
 
NOT: Programda sadece son ayak SEÇKİNER, VAROLTAY ile THERMESOS elediğim isimler oldular. Yani, son ayağa kadar geleceğimizi ve şansımızın bizim lehimize yüzde 51 olduğunu düşünüyorum..
 
 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:1,9,6,4,3,7,5,8
2.AYAK:8,,2,3
3.AYAK:2,7,9,5,3,4,8,6
4.AYAK:4,3,2
5.AYAK:4
6.AYAK:8,9,4

Herkese bol şanslar dilerim.

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.