ADANA TAHMİNLERİM

 

 

DIDGERIDO: İlk defa start alacak olmasına rağmen her detayda diğer tayların önüne geçen DIDGERIDO, kendisini tercih eden formda binicisiyle kazanmaya oldukça yakın görünüyor. İlk defa koşan taylarda risk almayı pek sevmem ama bariz bir şekilde kalite görünen DIDGERIDO ile ilk ayakta risk almayı gayet mantıklı buluyorum.
Kulvarından sağlıklı bir çıkış yapması ve herhangi bir aksilik yaşamaması halinde zorlanmadan kazanması gereken DIDGERIDO önereceğim ilk bankomdur..
 
PALA TUMBUL: Bir diğer bankom olan PALA TUMBUL'da çok iyi durumda olmasına rağmen bir türlü uygun şartları bulamadığı için totosu çokta düzgün görünmüyor. Güçlü yapısı ve uzun sprintiyle ileride iyi yarışlar yapacağını düşündüğüm bu isim, bugünkü koşuda istediği şartları bulmuş görünüyor.
TATLIKOTAN, MED BEY, BEYPOLAT ve KEREMEFE gibi seri isimler koşuyu PALA TUMBUL'un istediği tempoya sokacaklardır. Startta 1-2 boy oyalanmasına rağmen 1400 de start alacağı ve koşu temposu lehine gelişeceği için PALA TUMBUL'un yetiştirememe gibi lüksü bulunmuyor. Cazip durumda olmasına rağmen sonlarda güçlü gelecek PALA TUMBUL'u günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.
LOKOMOTİF, MED BEY, AHUNURA ile TATLIKOTAN daha sonraki ihtimallerdir..
 
BÜYÜK REİS HÜRGÜZEL (ALİBEGİ): Son ayakta hayatının en keklik grubunu bulan BÜYÜK REİS, sonuna kadar favori olmayı hak ediyor. Eğer binicisi aşırı beklemez ve önemli bir hataya imza atmazsa kazanması normal sonuç olur.
Ben ise BÜYÜK REİS yanına çok cazip bir safkanı ekleyeceğim. Takibimde olan ve uygun şartları bulmasını beklediğim HÜRGÜZEL, nihayet lehine şartlar altında start alacak. Tek sıkıntı mesafenin HÜRGÜZEL'e göre biraz uzun olmasıdır. Yine de önde boş kalacağı için düzlüğe kadar yıpranmadan gelirse beyaz bayrak ayna yaparak büyük bir süprize imza atabilir. 
BÜYÜK REİS kazanmaya yakın olsa da HÜRGÜZEL ve ALİBEGİ yazarak son ayağı üç isimle risk ediyorum..
 
 
 
 NOT: Boş koşuda GELEG SIPAS bir kez daha kazanmaya yakın görünüyor. Dolayısıyla yedili plase için GELEG SIPAS yeterli olur görüşündeyim..
 
 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:2
2.AYAK:4,,7,6,12,1
3.AYAK:1,6,4,5,3
4.AYAK:4,1,2,5
5.AYAK:10,3,7,1,2,4,9
6.AYAK:4,,11,9

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : Çıkan at, şablonda değişiklik ve ilave hk.

    Üçüncü ayakta KEITA koşudan çıkartıldığı için KIYAMET sıralamada biraz daha ön plana getirilmiştir. KEITA“nın yerine son ayakta ALİBEGİ şablona ilave edilmiştir.


  2. Yazan : yiğit

    Başlık : Üstadsın

    Her zamanki gibi emek bilgi ve beceri dolu bir kurgu tebrikler büyük usta ...


  3. Yazan : Citymen

    Başlık : Yazık oldu

    Herseyin iyi gidip bir aprantinin yüzünden kaçırılan altılıya üzülmemek elde değil😔😔. Seni gercekten tebrik ediyorum abi emeğinin karşılığını diğer günlerde acısını çıkartarak alacağından şüphem yok.


  4. Yazan : ahmet1234

    Başlık : apranti kurbanı olduk

    Ümit kardeşim sen gelecek atı verdin ama apranti getiremedi. Bu yüzden altılyı iki misli tutmuş sayıyor ve seni gönülden tebrik ediyorum. Büyük altılı da yolda


  5. Yazan : Rosicky

    Başlık : Ikinci olanlar

    İkinci olan tansaygın, bawikal, kalanta ve hürgüzel kazansa altılı 10 binden başlardı kısmetsizlik ama büyük altılı yolda


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.