İSTANBUL TAHMİNLERİM

 

OLGUN ABİ: Bursa pistinde başarılı koşuları sonrasında İstanbul'a getirilen ve çok doğru hamle ile sentetik pistte koşturulan bu isim, son günlerin formda safkanı MENGÜBERT'e çarpılmış ama ilk sentetik koşusunda gayet tatminkar performans sergilemişti.
Adım sıklığı nedeniyle sentetik pistte etkili olacağını daha doğrusu eksik koşmayacağını son startından önce yorumlarımda dile getirmiştim. Nitekim OLGUN ABİ'de beni haksız çıkarmadı ve bu pistte başarılı neticeler elde edeceğini en azından bana göre göstermiş oldu.
Bugünkü ciddi rakiplerine baktığımda NİLDA, BORBORE, NEOKAPLAN koşuyu forse etmek isteyecek ayaklarına seri isimlerdir. OLGUN ABİ, her türlü tempoya ayak uydurabiliyor ve genelde ön grubun arkasında yer tutmayı tercih ediyor.
AZMİ REİS'in koşmayacak olması öndeki isimleri biraz daha şanslı duruma getirdi ama hemen arkalarında yer tutacak OLGUN ABİ için AZMİ REİS'in koşmayacak olması çok daha önemliydi. Çünkü ben öndeki isimleri OLGUN ABİ'nin zaten geride bırakacağına inanıyordum. Sadece tempo nedeniyle sonlarda güçlü gelecek BAŞKAYNAK, YILMABAŞAR, ŞAHİN TEPESİ ve HASAN ABİ'ye av olma ihtimalini göz önünde bulunduruyordum. AZMİ REİS start almayacağından koşu temposu çok yukarılara çıkmayacak ve tüm isimler içerisinde koşuyu en iyi yerde takip edecek OLGUN ABİ bu fırsattan en fazla istifade edecek safkan olacaktır.
Bahsettiğim isimlerin hemen arkasında koşuyu 4-5 takip edecek OLGUN ABİ'nin düzlükle beraber akınlarına başlayacağını ve son 200 gibi tüm gruba hakim olup geriden gelecek isimlere direnerek kazanmasını bekliyorum. OLGUN ABİ bana göre günün en mantıklı ve sağlam bankosudur..
 
NATIONAL: Gücünden ve potansiyelinden sürekli bahsettiğim NATIONAL, üst üste iki koşu kazanarak ne denli kaliteli bir kumaşa sahip olduğunu herkese göstermiş oldu. Son startında ise, sert rakipleriyle mücadele etti ama 4.lük elde etmesinin nedeni sert rakipleri değil koşu temposunun düşük kalmasıydı. Esasında bugünde koşu temposu düşük kalacak lakin mesafe 1600 ve bu mesafede sonlarda diri kalan güçlü atlar her daim başarılı oluyorlar. Bu yüzden NATIONAL'ın son 200 gibi olduğu yerde sayıyor izlenimi vermesini ama son metrelerde güçlü akınlarıyla uygun grubu geride bırakmasını bekliyorum. NATIONAL günün ikinci bankosu olarak önereceğim isimdir.
Geniş kurgumda ise tempo koşularını çok iyi okuyan binicisi ile start alacak STAR OF ROCK'a şans vereceğim. Son başarılı ikinciliği ile formunu koruyan ve mesafeye yatkın STAR OF ROCK liderlik hamlesi yaparsa, NATIONAL'a karşı koyabilecek tek isim olarak görünüyor..
 
AKÇEŞME: İlk startında koşunun başından sonuna ne ilerleyen ne de gerileyen bu isim, bana göre etkisiz binicisinden ötürü böyle bir görüntü sergiledi. Binicisi bugünde yeteneksiz ama safkan tecrübe kazandı ve ayak yapısından sentetik pistte daha iyi koşması gerektiğini gözlemledim. Puanlama da neden geri planda anlamış değilim lakin bu safkana S.Kaya binseydi kesinlikle favori çıkacağına eminim. Aksiyonlarını beğendiğim AKÇEŞME, vasat rakiplerinin arasında sivrilen ve kazanmaya en yakın olan taydır.
Daha geniş kupon yapan üyelerimiz BRAYMIN ile HABERRÜZGARI'na şans verebilirler..
BİLGEAT ile HALİKARNAS programda ve bu koşuda elemek durumunda kaldığım isimlerdir..





NOT: Birinci altılı ganyan şablonum olmayacaktır. Birinci altılıya katılacak üyelerimiz AFFAN, KIBRIS, BURAKEFE, ONLY, AKALIN ve ANTIOXIDANT'ı değerlendirebilirler..

 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:7,6,3,4,9,1
2.AYAK:9,12,5,2,1,13,7
3.AYAK:10
4.AYAK:1/3
5.AYAK:1,,3,4
6.AYAK:16,5,9,10,3,6,2,1

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : Citymen

    Başlık : 👏👏

    Artık söylenecek birşey kalmadı inşallah bu şansızlığımızı en kısa zamanda kırarız. Ikramiyenin n vereceği umrumda değil sadece bu şansızlığımızı üzerimizden atıp derin bir nefes almak adına istıyorum.


  2. Yazan : BURAKPAŞA

    Başlık : KARATAŞ VE DİĞERLERİ

    SEVGİLİ DOSTLAR; BEN BUGÜN SAHADAYDIM VE ÖZCAN YILDIRIM DENEN MALIN (DÜNKÜ UÇARLIM PERFORMANSI) YOK BÖYLE BİR ATA BİNİŞ RESMEN KARATAŞ DALGA GEÇTİ YAHU KARDEŞİM HALA ÖZCAN“DA FAVORİ STRESİ VAR KARATAŞ RESMEN ÖZCAN LA SELİM DEN DÜŞENLERİ TOPLADI YAHU ÖZCAN YILDIRIM NE DİYEYİM SANA BEN BİLMİYORUM Kİ ULAN BİRAZ BAK SAĞINA SOLUUNA YAHU VİRAJ DÖNÜLDÜ ATIN GELEMEYECEĞİNİ ANLADIM BU KADAR MI ATA REZİL BİNİLİR YAZIKLAR OLSUN NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM KÜFÜR ETMEMEK İÇİN ZOR TUTUYORUM KENDİMİ HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN BELKİ KAFADA KARATAŞ“I TEK YAZSAK ÇOK RAHAT BULACAĞIMIZ ALTILIYI BIRAKTIK VE GERÇEKTEN DE ÇOK YAZIK OLDU....


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.