İZMİR TAHMİNLERİM - NET BANKOLAR - ₺647,66

 

BADE HANIM: Katıldığı tüm koşuları kopya niteliğinde çıktığı gibi kazanan BADE HANIM, bugünde benzer şartlar altında seriyi 4'e çıkarmaya çalışacak. Son koşusunda bugünkü rakiplerinden FANCYCHANCY ile müthiş bir tempo yapmış, rakibi düzlükte dağılmışken BADE HANIM ise sonlarda durmasına rağmen kazanmayı bilmişti. Son metrelerdeki görüntüsü bence çok normaldi çünkü o tempoda bir şekilde kendini fotoya atması önemli olandı.
Bugünkü koşuda mesafe 200 metre kısaldı ve iç start avantajıyla BADE HANIM tüm koşularında olduğu gibi tempoyu belirleyen isim olacaktır. FANCYCHANCY bu defa pres yapsa bile BADE HANIM'ın düzlükle rakibinden kurtulmasını ve düzlüğe 2-3 boy avans alarak çıkmasını bekliyorum. Son koşusunda verdiği referansa göre 1200 metrede bugünkü rakiplerine geçilmemesi gereken BADE HANIM önereceğim ilk bankom olacaktır.
 
SERT STAR: Bursa pistinden takibimde olan safkanı İzmir çim pistinde görünce oldukça şaşırdım ve bir o kadar da sevindim diyebilirim. Kesinlikle potansiyelli bir isim lakin, gerçek gücünü bir türlü sahaya tam olarak yansıtamadı. Son koşusuna kadar bekleme yapan safkan, katıldığı o koşularında ataklarında her daim gecikti. Tabi safkanın ağırkanlı yapısı bunda büyük rol oynadı ancak binicileri de safkanı analiz etmedikleri için bu sonuç ortaya çıkmış oldu. Son startında ise safkana M.Kaya bindi ve stili dışı koşup ön grupta yer tuttu. Ancak safkan stili dışı koşunca da gerekli aksiyonları yapamadı, buna rağmen elde ettiği ikincilik oldukça başarılıydı.
Bu defa şansını son derece vasat safkanların yanında İzmir pistinde deneyecek. Üzerine siklet ve bayılacağı uzun mesafe avantajları bulunuyor. Safkanın bu koşusuyla beraber çıkış yakalayacağını ve etkili düzlük sprintiyle kazanmasını bekliyorum. SERT STAR çok net bankomdur..
 
 
 
NOT: İlk ayakta MAGNIFICA PRESENZA ikinci ayakta start alan DANGEROUS TEACHER ile FALLEN ANGEL elediğim ve çekindiğim isimlerdir.. Yedili plasenin ilk ayağında THERMESOS'un yeterli olacağını düşünüyorum..
 
 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:4,6,10,11,7,9
2.AYAK:7,5,1,8,3
3.AYAK:6,5,8,7,1,3,9,10
4.AYAK:3
5.AYAK:6,2,9,5,8,3,11,4
6.AYAK:10

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : mehmet01

    Başlık : harika

    umit kardesim. iki gundur birer altili. yarin ikisi birden olmasi dilegiyle. emegine saglik.


  2. Yazan : faydo

    Başlık : Ankara

    Ümit bey öncelikle tebrikler. Siz klasınızı konuşturdunuz yine ama ben çok sinirliyim. Ankara tahminlerinize yorum yapan bir üyemiz, beni affedin ama art niyetli bir yorum yapmış. Dünden beri takip ediyormuş ve teklerinizin gelmediğini görmüş. Ona nacizane tavsiyem geriye dönük yorumlarınıza bir göz atsın.


  3. Yazan : Rosicky

    Başlık : Tebrikler

    Tebrikler usta yine harika yorumlarınla altılıyı yakalattın bize harikalar yaratıyorsun. Bir üyeye de şunu söylemek istiyorum şu altılı tahmini oyununda ya da yarış analizliğinde ve yahut her ne derseniz deyin, kısacası belirtmek istediğim şu bu kulvarda kimse altı ayağı ilk sırada veremez. Bunu verse verse Ümit GÜRGAN verir. Bakınız bursa altılısı 07 Şubat 2013 (425 TL) Üstelik 3 ayak sıralı bahis bitiyor son ayakta ilk dört at tabela yapıyor. Ve dört adet net banko verip yakalatıyor bakınız 16/06/2014 (478 TL) Bunlar bir kaç örneği umarım o teklere güvenmemek yazan arkadaş bunları tam üstüne alır.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.