İZMİR TAHMİNLERİM - CAZİP BANKO İLE HEDEF BÜYÜK İKRAMİYE - ₺1.148,00

 

OĞLUM ÖMER: Çok değil iki yarış önce OĞLUM ÖMER'i bu tip bir grupta banko önereceğim hayatta aklımın ucuna bile gelmezdi. Ayağına oldukça seri yapısıyla dikkat çeken OĞLUM ÖMER, geçen sene yarış hayatına başladı ve ikinci koşusunda kazanmayı başarmıştı. Daha sonra bir koşu daha gördü ve o koşusundan sonra uzunca bir süre pistlere çıkmadı. Yaklaşık 1 yıllık aradan sonra tekrar sahalara dönen bu isim, istikrarlı yarışlar yaptı ama bu performanslar kazanmasına yetmedi. Ancak safkan gördüğü koşulardan sonra kendini buldu ve son koşusunda stili rakiplerine aldırış etmeden çıktığı gibi kazanmayı bildi.
Evet bugün sert grupta start alacağını farkındayım lakin rakiplerinin hemen hemen hepsinin bir takım sorunlar var ve gerçek güçlerini sergileyemiyorlar. PARIS DAKAR ve OVAL PEARL beklenmedik şekilde kötü koşuyorlar. Bugünde mesafe ve koşu temposu aleyhlerine gelişecek. YÜREKLİ'den bahsetmeye gerek yok, bu grubun atı değil. THUNDER RIVER'da geçen seneki çıkışının bu sene yanından geçemiyor. OĞLUM ÖMER'in en ciddi ve stili rakibi QUEEN AMIDALA'da bir takımsorunlarından ötürü eski görüntüsünden çok uzaklarda. Bugün tam mesafesinde ve beğendiğim binicisi ile start alıyor ama OĞLUM ÖMER'den ilk metrelerde liderliği alması zor görünüyor. Zira OĞLUM ÖMER'in kulvar avantajıyla QUEEN AMIDALA'yı peşine takmasını ve tempoyu OĞLUM ÖMER'in belirlemesini bekliyorum. Beklediğim gibi OĞLUM ÖMER liderliği almayı başarırsa, düzlüğe kadar çok fazla yıpranmayacağı için güçlü ama formsuz rakiplerine müsait sikletiyle direnerek kazanmasını bekliyorum. Zorlu bir banko farkındayım ama bana göre programdaki en mantıklı bankodur..
 
RODİKA SİBA: Beşinci ayağa ilk baktığımda koşu temposunun düşük kalacağını düşünmüştüm. Ancak detaya inince koşu temposunun belli bir tempoya gireceğini fark ettim
VICTORY DELGADO, MACHETE koşuya sert tempoda başlayacak isimlerdir. ANAMUR, CITY OF ANGELS, SALINA SALINA ve GÖKLERİN YILDIZI'da ön grupta konumlanacak safkanlarıdır. 
Dolayısıyla ön grupta gidecek isimlerin de katkısıyla koşu temposunun yukarılara çıkması aşikardır.
Bu durumda sprinter isimlere yönelmek gerekiyor. BENİM ZAMANIM vasat ve kazanma konusunda sıkıntı yaşıyor. Başka da grupta bitirici sprinter bulunmuyor. Diğer rakip olabilecek isimler ise beklediğim gibi koşu temposunun kurbanı olurlarsa, RODİKA veya SİBA'nın etkili düzlük sprintleriyle koşuya ağırlıklarını koymaları gerekir. RODİKA'yı biraz daha şanslı görsem de, son koşusunu etkili düzlük sprintiyle kazanan ve uygun sikletiyle start alacak SİBA'da yazarak beşinci ayakta iki safkanı yazarak risk alıyorum..

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:3,6,4,1,8,5,2
2.AYAK:2,9,7,3,14,8,1,5,4,6,16
3.AYAK:4
4.AYAK:3,2,1
5.AYAK:1,8
6.AYAK:10,12,14,1,3

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : ahmet1234

    Başlık : adamın dibisin

    Kardeşim bu teklerine gerçekten bayılıyorum. Ne desemde övsem bilemiyorum seni inan bazen kelime bulamıyorum. Şu kadarını söyleyeyim, bu alemde üzerine banko veren analiz yapan görmüyorum. Birçok site gezdim hepsine bakıyorum sen çok farklısın kardeşim. Yatsakta bundan sonra sorun değil. Ben büyük keyif yaptım. Emeğine sağlık.


  2. Yazan : bangu

    Başlık : Harikasın..

    Üstad gerçekten harikasın.Kuponların yarısı çöpe....


  3. Yazan : mturna1907

    Başlık : devami yarin

    Abi devami yarin inşallah tebrikler


  4. Yazan : emrecan34

    Başlık : Muhteşem

    Öncelikle tebrik ederim ama su anlamış değilim 2 ayaktaki 14 Nolu safkan nasıl birinci at çıkıyor anlam veremedim


  5. Yazan : BURAKPAŞA

    Başlık : tebrikler maaşallah :)

    sevgili kardeşim nazar değmesin diyorum gerçekten de emeğine yüreğine sağlık sayende 2 tane altılıtı aldık içeriye bulanlara hayırlı olsun kardeşim bir kez daha tebrik eidyorum. Farkındaysan SEN KENDİ TEKLERİNİ ATINCA ALTILIYI BULUYORSUN!! hiçbiryerde Oğlum Ömer tek değil di bu sebpten Sen bildiğini oku boşver gelsin gelmesin ben farkındayım bazen olmayacak şeyler oluyor koşu içerisinde ancak şans bazen yanımızda bazen de değil bugün yanımızda oldu her ne kadar son metrelerde sallansa da tekimiz kazanmasını bildi önemli olan da bu. Ayrıca bana olan güvenin içinde çok memnun oldum demek ki birşeyleri düzgün ifade edebilmişim.... Herkese hayırlı geceler...


  6. Yazan : umutlu54

    Başlık : on numara

    sıralamaya bakarsanız 3,60krş a 2misli altılı daha ne olsn


  7. Yazan : Rosicky

    Başlık : Tebrikler

    (3 / 1,2,3,4,5,6,7,8,9,14,16 / 4/ 2 / 1,8 / 1,3,10,12,14 ----- 6,60 --> 1,150 ) (1,2,3,4,5,6,8 / 2,3,7,9,14 / 4 / 2 / 1,8 / 1,3,10,12,14 ---- 21,00 --> 1,150 ) (3,4,6 / 1,2,3,4,5,6,7,8,9,14,16 / 4 /1,2,3 / 1,8 / 1,3,10,12,14 --59,40 --> 1,150) Sayende yakaladığım 3 kupon bu şekildeydi 6 misli almanın tadını çıkarıyorum. Allah şansımızı açık etsin emeklerine sağlık üstat. Yüz kere de söylüyorum bin kere de söylerim kimse Ümit Gürgan olamaz. En iyi tekleri o verir.


  8. Yazan : yakova

    Başlık : teşekkürler

    Siteye üye olduğum ilk gün altılı buldum sayenizde, emeğinize sağlık ...


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.