ANKARA TAHMİNLERİM

 

PRINCE OF BROTHERS: İlk koşusuna süper hazırlıklar ile giren bu safkan, sanırım çim pistten olumsuz etkilenerek etkili olamadı. Safkanın ilgilileri de çim pistte eksik olduklarını düşünerek PRINCE OF BROTHERS ile kum pistte koşmaya karar vermişler. Ayrıca safkanı A.Sözen'e teslim ederek safkanlarına ne kadar güvendiklerini ortaya koymuşlar. İlk idmanından son idmanına kadar sürekli iyi dereceler sergileyen PRINCE OF BROTHERS'in kum pistte çok daha farklı koşacağını düşünüyorum. Sahadan da çok iyi koşacak duyumları aldığım cazip durumda olan PRINCE OF BROTHERS'i ufak ve misli kupon yapanlar için banko olarak önereceğim..
Daha geniş kupon yapanlar GÜNÜN ŞAMPİYONU, AURORA POWER, CURE SHUT KHAN ile BLACK GHOST yazarak ikinci ayağı geçebilirler.
 

YILDIRIMBEY: Son koşularında müthiş performanslar göstererek sürekli ilk iki içerisinde yer bulan YILDIRIMBEY, mesafe fark etmeksizin istikrarlı koşularına devam ediyor. Bugünde form sıçraması içinde olduğundan dişine göre grupta start alacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Bir önceki koşusunda S.Kaya safkan ile erken yürüyünce ES ES RUNNER'a direnemeyerek ikincilik elde etmişti. Bugün, koşu temposu düşük kalacak olmasına rağmen YILDIRIMBEY'in sabırla bekleme yapması gerekiyor. Çünkü YILDIRIMBEY'in ara kapatma gibi sorunu bulunmuyor. Sadece uzun sprint yapamıyor o kadar..
NEIL'in liderliği alacağı STAVE JOBS'un ikincilikte gideceği koşuda YILDIRIMBEY koşuyu 4-5 takip edecektir. A.Çelik ile çok iyi uyum içerisinde olan YILDIRIMBEY, düzlükle beraber yavaş yavaş kendini gösterip son 200 gibi koşuyu ağırlığını koyup kazanmasını bilecektir diyor ve bu safkanı günün en sağlam bankosu olarak öneriyorum.
 

TURKISH TREASURE - DANEHILL GÜL - GÜRCÜ KIZI: Beşinci ayakta sprinter yapıya sahip üç safkan ile rahat bir yarış izleyeceğimizi düşünüyorum. MEMPHIS, DOĞAN MAHMUT ile CANDAR üçlüsü koşuya sert tempoda başlamak isteyecek isimlerdir. ASAFHAN ile TURKISH ATTACK'ta düzlük dönülürken önlere gelmek isteyecekleri için geride bekleme yapan safkanlara gün doğacak. Her ne kadar uzayan her mesafede bitirici sprint atamadığını düşünsem de TURKISH TREASURE, son koşularında stil değiştirip önlerde giden ama bugün mutlaka bekleme yapması gereken DANEHILL GÜL ile bir önceki koşusunu süper kazanıp son startında koşu temposundan ötürü etkili olamayan GÜRCÜ KIZI beşinci ayakta önereceğim isimlerdir.
 


NOT: Programda ikinci ayak SİDELİ, beşinci ayak fazlaca tutmasam da DOĞAN MAHMUT, son ayakta start alan ABAKAY ile TUŞ KİLİDİ elemek durumunda kaldığım ve çekindiğim safkanlardır. Bunun dışında bir aksilik olmazsa bankomuzu bekleyeceğimizi rahatlıkla söyleyebilirim. Yedili plasenin ilk ayağında ELAZIĞ'ı bir adım önde görsem bile, MAKENZİ'de tecrübesiyle koşuya ağırlığını koyabilir.
 
 
 
ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:8,6,3,5,1,4,2
2.AYAK:4,,8,1,3,2
3.AYAK:8
4.AYAK:6,4,2,1
5.AYAK:5,6,8
6.AYAK:4,2,7,1,8

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.322.789,00 t dir.6'lı ganyan 2.939,52 t vermiştir.
1 8 - LORD WHO 1.35.17 3,10
2 3 - CURE SHUT KHAN 1.16.13 4,00
3 8 - YILDIRIMBEY 1.41.75 1,50
4 2 - LAGUARDIA 1.27.91 1,50
5 4 - TURKISH ATTACK 1.43.45 9,55
6 2 - MAHMUT BERAT 1.23.39 7,20

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.