BURSA TAHMİNLERİM - SAĞLAM BANKOLAR

 

 

CÖMERTKANHayatının ilk koşusunda dikkat çekici beşincilik elde ettikten sonra çim piste çıkan ve uzak farkla kolay kazanan CÖMERTKAN'ın aksiyonlarını fazlasıyla beğenmiştim. Binicisinin teşviklerine cevap vermesi ve ilk defa çıktığı 1500 metreye rağmen sonlarda diri görüntüsü gerçekten etkileyiciydi.
Handikap koşuda, müsait sikletiyle,  kısalan mesafede start alacak almasından ötürü CÖMERTKAN'ın sert rakiplerine aldırış etmeden bir kez daha kazanması en doğal sonuç olacaktır. Start çıkışıyla bariyer dibinde yer tutup 3-4 gidecek CÖMERTKAN, düzlüğe doğru binicisinin teşviklerine hemen cevap verip grubun önüne kolay temposuyla çıkacaktır. Düzlükte de pek fazla zorlanmayacağını düşündüğüm CÖMERTKAN bir kez daha kazanmayı başaracaktır diyor ve bu safkanı günün ilk bankosu olarak öneriyorum.
 
 
HİSARBEY: 1 seneyi aşkın zamandır kazanamayan kalite isim HİSARBEY, herkesin düşündüğü gibi formsuz değil lakin sadece istediği şartları bulamıyor o kadar. İlgilileri bence çok çok doğru bir hamle ile açık yarışlardan sonra şansızlıklarını kırmak için kısa vade koşuya kayıt yapmışlar. Rakipleri çok uygun hatta birçoğu handikap atı niteliğinde son derece vasat safkanlar. Sadece ÖZFİDAN kısa vade kazanacak düzeyde ama bu safkan da koşu temposuna bağlı olarak etkili olabiliyor ve asla HİSARBEY ayarında değil. HİSARBEY'in temposunu bozacak bir safkan bulunmuyor. YÖRÜKEFE ile ZARİFKIZ önlerde gitmek isteyecek fakat her iki isim de HİSARBEY'in temposunun yanından bile geçemezler. Dolayısıyla HİSARBEY'in en ciddi rakibi ÖZFİDAN'ın tempo aleyhine gelişirken, HİSARBEY istediği koşu temposunda start alacak. 
Sonuç olarak belki de hayatının en uygun grubunu yakalayan HİSARBEY'in lehine şartlar altında beyaz bayrak ayna yaparak formsuz olmadığını ispatlamasını bekliyor ve bu safkanı günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.




NOT: İlk defa start alacak olmasına rağmen süper hazırlıklar yapan BABACAN, son startında erken yürüdüğü için geçilen JANICO ve ilk koşusunda süper bir ikincilik elde eden ekürisi CELOSH ile iyi koşup kazanamamasına rağmen plase için ideal safkan FIRAT GOLD yedili plasenin ilk ayağında ayrımsız önereceğim isimlerdir. Fazlaca tutmasam da ilk ayak MY SPACE,  ikinci ayak BOND OF BROTHERS, LEARN FAN ile son ayakta start alan TOYDEMİR BATUR ve ATİKKIZ elediğim isimlerdir.

 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:5,2,1,3,4
2.AYAK:7,12,1,3,9,11
3.AYAK:3
4.AYAK:5,4,1,3,7
5.AYAK:9
6.AYAK:5,10,12,1,6,4,14,15,2,3,7,11,13,8


6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.328.639,00 t dir.6'lı ganyan 2.651,97 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 09:58)
1 2 - ERYN   1,70
2 11 - LEYDİ İNTO   9,10
3 2 - YOLDAŞ   6,35
4 4 - ROBINHO   1,30
5 9 - HİSARBEY   1,40
6 8 - DOLUDİZGİN   12,20
 
  1. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : LEYDİ İNTO

    Şablonda çıkmayan LEYDİ İNTO 12:15 gibi şablona ilave edilmiştir.


  2. Yazan : kptgokhan

    Başlık : kptngokhan

    Umit bey ikinci ayak 7 viski tek olma ihtmali nedir


  3. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : kptgokhan

    Şansı yüksek ama stili rakipleri INDOCTOR ile LEYDİ İNTO“dan etkilenme ihtimali mevcut. Diğer bankolarıma da güvendiğim için ikinci ayakta risk almak istemedim. Sonuçta VİSKİ“nin en şanslı isim olduğunu düşünüyorum ancak tek olur mu konusunda tereddütlerim var.


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.