İZMİR TAHMİNLERİM

 

MOON WATER - KRIZANTEMAltılı ganyanın ikinci ayağını iki isimle geçeceğimizi düşünüyorum. Performans olarak rakiplerinden ayrılan ikiliden favorim MOON WATER'dır. Esasında MOON WATER uzayan her mesafede eksik koşar diye düşünüyorum ama rakipleri öylesine uygun ki, eksik koşsa bile kazanırsa asla şaşırmamak lazım. Uzun aradan sonra katıldığı ilk koşusunu kazanan son koşusunda ise dinçlik yarışında etkilenen bu isim, stili rakiplerine ayak uydurmayıp kendi temposunda koşuyu 3-4 götürürse, düzlükle beraber grubun önüne çıkıp kazanan isim olabilir.
MOON WATER mesafeden veya stili rakiplerinden olumsuz etkilenirse devreye KRIZANTEM girecektir. Bu isimde son koşularıyla beraber bir çıkış içerisinde olduğunu özellikle son koşusundaki gösterdiği performansla ortaya koydu. Koşu temposu da lehine gelişeceği için etkili düzlük sprintiyle MOON WATER'e hakim olarak kazanabilir.
Özel takibimde olan SAKLI VADİ elemek durumunda kaldığım ve çekindiğim isimdir.
 

UKKAŞBEYİlk startında üçüncü olduktan sonra kısa bir ara veren ve bu aradan sonra katıldığı ilk koşusunu kazanarak maiden dan çıkan UKKAŞBEY, daha sonra kazanamadı belki ancak sürekli istikrarlı yarışlara imza atmayı başardı. Sıkça koşuyor olmasına rağmen performansında gerileme olmayan aksine performansını arttırıp korumayı başaran UKKAŞBEY, maiden sonrasında ilk defa bu kadar uygun grupta ve lehine şartlar altında start alacak. Son koşusunda çok iyi tempoda kaçmış ama sonlarda yakalanıp iki atın arasında kalınca da öndeki ikilinin arkasında bana göre başarılı bir üçüncülük elde etmişti. Bugünde UKKAŞBEY tempoyu belirleyecek muhtemelen ÖĞÜNSEL'de UKKAŞBEY'i yakın takibe alacaktır. Eğer beklediğim gibi UKKAŞBEY düzlüğe yıpranmadan sermayeli çıkarsa, cılız ataklarla gelecek DEDESİNİN GÜLÜ'ne kolaylıkla direnip çıktığı gibi kazanan isim olacaktır. Programın zorluğundan en fazla inandığım ve beğendiğim binicisiyle start alacak UKKAŞBEY'i günün bankosu olarak öneriyorum.
Bu safkana güvenmeyenler DEDESİNİN GÜLÜ'ne şans verebilirler.
 

 

NOT: Yorumlarım 16:00 gibi eklenecektir. İkinci ayak SAKLI VADİ, bankomun olduğu koşuda DEDESİNİN GÜLÜ ile son ayakta start alacak olan VAROLTAY ile ÇIKMAZNUR elemek durumunda kaldığım isimlerdir.
 
 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:6,8,7,3,1,4,9
2.AYAK:5,9
3.AYAK:7,6,3,15,11,8,2
4.AYAK:4,2,1
5.AYAK:3
6.AYAK:13,15,7,8,5,2,3

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.235.039,00 t dir.6'lı ganyan 1.557,42 t vermiştir.
Yarış Sonuçları Yarış Programı(Son Güncelleme 09:58)
1 8 / 2 SELNUR / SPECTACULAR GIRL 1.43.37 2,70
2 9 - KRIZANTEM 2.03.87 2,20
3 11 - PEMBE BULUT 1.41.48 6,75
4 3 - MASSIMA 1.11.22 3,40
5 3 - UKKAŞBEY 1.19.52 1,85
6 2 - ALADAĞLI 1.18.51 4,05
 
  1. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : düzeltme

    SEDL AL BAHR cikacak bilgisi geldi ama sadece jokey değişikliği olmuş. Bu nedenle Sedl al bahr tekrar sablona ilave edilmia hata duzelmistir.


  2. Yazan : fıratyılmaz

    Başlık : Emeğine sağlık

    Bu güzel şablonu ikramiyeyle süsleyemedik belki ama farkını fazlasıyla ortaya koyduğunu düşünüyorum. seni canı gönülden tebrik ederim.bence oyunu kaybetme sebebimiz ilk ayak tulpar ve 4.ayak Vırgınıa yı kupona yazmamız.birde Alpagut faktörü. yinede emeklerine sağlık. başarılarının daim olması dilegiyle herkese selam ve saygılarımla. ....


  3. Yazan : doc66

    Başlık : 5ler

    5 ler havalarda uçuşuyor. kurgular çok iyi fakat hep söylediğim gibi aramızda bir düztaban var ama hep beraber bu şansızlığı yeneceğiz. tebrikler


  4. Yazan : septokayba

    Başlık : sabır

    5te kaldığım kuponları yayınlarsam ağlarız valla ya arkadaş bir insan 2haftadır hergün 5te kalırmı ne yapaıcaz şaşırdım kaldım


  5. Yazan : şemin

    Başlık : merhaba ümit

    tahminler nezaman hazır olur


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.