ADANA TAHMİNLERİM

 

RECEPBEY: Uzun süredir maiden olmasına rağmen potansiyeli en az kısa vade olması gereken bu isim, ara verdikten sonra gördüğü koşularla kendine gelmeye yavaş yavaş başladığını son iki koşusuyla gösterdi. Özellikle son startında aleyhine tempoya rağmen ikinciliğini çok beğendim. Bugünde süratli geçmeye aday koşuda sabırla bekleme yapmayı becerebilirse, hasret yaşadığı birinciliğe kavuşabilir. Ufak ve alternatif kupon yapanlar RECEPBEY ile risk alabilirler.
Daha geniş kupon yapanlar; son koşusunda nihayet kıpırdayan LORİN, ilk defa start alacak olmasına rağmen çok iyi hazırlıklar yaptığını bizzat sahadan duyduğum ÖZGÜRDENİZ ile ilk kum koşusunda tabela dışında kalan ama çim pistte daha iyi koşmasını beklediğim KALAŞ yazanlar ikinci ayağı sağlama almış olurlar.
 

CANÖZÜMLÜSon koşusunu çok eksik olduğu uzun mesafede kazanırken çok formda olduğunu kanıtlayan CANÖZÜMLÜ, bu defa lehine mesafe ve gidişatta start alacak. BAŞKENTLİM, KENANACO, ORHANCAN ve DURMAZBEY koşuya sert tempoda başlayacak isimlerdir. CANÖZÜMLÜ ise, tempoya karışmayacak ve koşuyu bariyer dibinde orta sıralarda takip edecektir. Kolay tempoda gidebilen ve binicisinin teşviklerine hemen cevap veren yapısı nedeniyle M.Çelik ön tarafa sokulmak için aceleci olmayacaktır. Koşu temposu çok yukarılara çıkacağı için sprinter bir isim devreye girebilir mi diye düşündüm ama bitirici sprinterlere grup sert gelecektir kanısına vardım. Dolayısıyla sabırlı bir bekleme yapması durumunda son 200 gibi kendisini gösterip kısa ama etkilşi sprintiyle sonuca gideceğini düşündüğüm CANÖZÜMLÜ'yü günün en sağlam bankosu olarak öneriyorum.
 

KANDEMİRKIREğer CANÖZÜMLÜ ile riske girmeseydim kesinlikle riske gireceğim safkan KANDEMİRKIR olurdu. Son koşularında daha sert gruplarda start alıp sürekli istikrarlı koşan bu isim, hem uygun grupta hem de lehine gidişatta start alacak. Tek endişem ve belki de banko önermemi engelleyen detay mesafenin KANDEMİRKIR'a göre biraz uzun olmasıdır. Yine de koşu temposu düşük kalacağı için KANDEMİRKIR'ın mesafeden etkilenmeme ihtimali mevcut. Start ile liderliği alması durumunda çıktığı gibi bitirebileceğini düşündüğüm KANDEMİRKIR ufak ve misli kupon yapanlar için banko önereceğim isim olacaktır. Bu safkan BY ALEX veya HAZARHAN tarafından önde rahatsız edilirse başta eküriler olmak üzere GIFTED AKAY, KAMKAM ve MURATOĞLU devreye girebilecek isimlerdir.
 


NOT: İlk altılı tahminim olmayacaktır. Yedili plasenin ilk ayağı oldukça zorlu görünüyor ama PEREFESYONELAĞA OSMAN ile LOKOMOTİF'i rakiplerinden bir adım daha önde görüyorum. Şablonum da bankom dışında en riskli koşu son ayaktır. Alternatif bankoları değerlendiren üyelerimiz, son ayağa ilave yaparak farklı kurgular oluşturabilirler.
 
 

ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:1,9,10,4,2,8,3,11
2.AYAK:6,,11,5,4
3.AYAK:4,6,3,2
4.AYAK:2 CANÖZÜMLÜ
5.AYAK:1,,6,2,3,4
6.AYAK:6,7,14

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : septokayba

    Başlık : kismet

    Usta super yorumlar super analizler ama gene5te kaldik elemtere fis kem gozlere sis biz seninle beraberiz yola devam inancimiz tam sana


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.