İZMİR TAHMİNLERİM

 

KUMONOVA: Son koşusunda kazanırken bile vasat bir safkan diye kendi kendime mırıldandığım KUMONOVA'yı, bir sonraki koşusunda banko önereceğim aklımın ucundan asla geçmezdi. Evet, bu isim son derece vasat sıradan bir handikap atı lakin, diğer isimler de KUMONOVA'dan inanın farksız hatta daha vasatlar. Sadece STAR HOPE güçlü bir isim ama bu safkanın da KUMONOVA'ya göre ciddi bir siklet dezavantajı bulunuyor. ZENYETTA GIRL'ün tek avantajı M.Çiçek ama bu safkana en kral jokey de binse kapasitesi belli. KIZIL BULUT sprinter yapıya sahip ve koşu temposuna bağlı etkili bir sprint gerçekleştirebilir. Ancak koşuda KUMONOVA dışında kaçak bir isim bulunmuyor. Üstelik mesafede 1200 yani KIZIL BULUT toparlanana kadar  yarış çoktan bitmiş olur. MELANUR'dan söz etmeye gerek yok vasat altı bir isim olarak hiç şansı bulunmuyor gibi birşey...
Bankom KUMONOVA, evet vasat bir isim ama yavaş yavaş aşama kaydediyor. Ve ayağına seri bir isim olması bugünkü şartlarda kendisini ön plana çıkarıyor. 52 kg lık KUMONOVA start ile liderliği alacak ve düzlüğe yıpranmadan sermayeli çıkacaktır. STAR HOPE'un sikleti nedeniyle düzlükte arttıramayacağını ön görerek, diğer vasat safkanlar arasında çıktığı gibi bitirmesini beklediğim KUMONOVA'yı  günün en sağlam bankosu olarak öneriyorum.
 
 
SAND BLLESRT: FIRST HOPE ve AYAZBEY olmasıydı kesinlikle tereddütsüz bankom SAND BLLESRT olurdu. Özellikle önde boş kaldığı zamanlarda ne denli etkili olduğunu, çok kez bu satırlarda dile getirdim. AYAZBEY artık bekleme de yapıyor ama H.Şimşek bindiği için FIRST HOPE sert tempoda başlayıp ısrarcı olabilir. FIRST HOPE ısrarcı olursa SAND BLLESRT ikincilikte giderek önde de bekleme yapıyor ama açıkçası kaçtığı zaman ki kadar etkili olamıyor. FIRST HOPE'nin de nasıl bir taktik ile koşacağını kestiremediğim için SAND BLLESRT ile riske girmeyeceğim. Yine de önde yalnız kalırsa SAND BLLESRT eküri avantajıyla kazanmaya en yakın isim konumundadır. Hatta ufak ve misli kupon yapan üyelerimiz bu safkanı alternatif banko olarak değerlendirebilirler.
FIRST HOPE, PARIS DAKAR ile ARSPET sağlam kuponlarda mutlaka bulunması gereken isimlerdir.
 
 
 
NOT: Fazla tutmasam da ikinci ayak start alan EYMEN, KAMBER, ÇIKMAZNUR üçüncü ayak GÖRÜNTÜ, beşinci ayak DOCTOR ile son ayakta start alacak olan BENİM ZAMANIM ile KRİZANTEM elediğim isimlerdir.  
 
 
 
ALTILI ŞABLONUM

1.AYAK:1,6,3,5,,2,4
2.AYAK:2,3,5,10,1,9
3.AYAK:1,6,3
4.AYAK:2
5.AYAK:2,,6,7,5
6.AYAK:6,2,4,10,13

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : mturna1907

    Başlık : kismetsizlik

    Nebiçim şanssizlik bu ya


  2. Yazan : şemin

    Başlık : merhaba

    hepsi birinci at verilmiş yapçak bişey yok ümit ankara nezaman hazır olur


  3. Yazan : mturna1907

    Başlık : kısmet

    bende onu diyorum ya hepsi 1,at kaçacak bir yer buluyoruz mutlaka


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.