ADANA TAHMİNLERİM - ₺31,15

 

SAVAŞ ATI: İstanbul pistinde beklenileni veremeyen SAVAŞ ATI, Adana pistini getirildi ve bu pistte uzun süre maiden kalmayacağını gösterdiği performanslar ile bizlere göstermiş oldu. İlk çim koşusunda tabela dibinde koşuyu tamamlayan bu isim, son kum koşusunda ise MÜJDATBEY'e geçildi geçilmesine ama arka grubu uzak farkla ayırması dikkat çekiciydi.
Hazırlıklarını aralıksız sürdüren SAVAŞ ATI, bugünkü koşuda çok daha uygun grupta ve kendisi için avantaj olacak kısa mesafede start alacak. Aşama kaydedemeyen BİZİMOĞLAN, start sorunu yaşayan ve ağırkanlı yapılarıyla uzun mesafe isteyen KİMSESİZ ile BİMEN'in rakip gösterildiği ilk ayakta çıktığı gibi kazanmasını beklediğim SAVAŞ ATI tereddütsüz bankomdur.
 

AZMERA - BELEN - LIGHT FOOT - ÇİFTÇİ KIZI: Altılı ganyanın ikinci ayağında 4 safkana şans vererek çok at yazılan bu koşuda risk alacağım. Bu isimlerden favorim cazip durumda olan ve kazanması durumunda kupon bırakmayacak AZMERA'dır. Bir önceki koşusunda bugünkü rakiplerine oranla daha zor grupta start alan AZMERA, tabela dibinde koşuyu bitirirken oldukça beğenimi kazandı. Son startında anlam veremediğim şekilde kötü koşan bu safkan, sanırım siklet ve koşu temposundan ötürü yarışa hiç karışmadı.
Bugünkü koşuda süratli isimlerin bir araya gelmesi, siklet avantajı ve pistin ıslak olması AZMERA'nın önemli avantajlarıdır. AZMERA cazip durumda olmasına rağmen asla ihmale gelmez net favorimdir.
İlk ciddi rakibi ön grupta bekleme yapmayı öğrenen BELEN olacaktır. Öndeki tempoya ayak uydurmaz ve sabırla önlerde bekleme yapmayı bir kez daha becerebilirse, ıslak pistte iki kat daha iyi koşacak orjiniyle BELEN muhakkak birincilik mücadelesinin içinde olacaktır.
LIGHT FOOT'un son uzun mesafeli koşusunu asla ölçü almamak gerekir. Zira safkanın uzun mesafe ile yakından uzaktan alakası bulunmuyor. Bu isim de seri stile sahip ama bazen bekleme de yapabiliyor. Bugünkü koşuda bekleme yaparsa, grubun uygunluğundan istifade edip özlediği birinciliğe kavuşabilir.
Son olarak ÇİFTÇİ KIZI'na şans vereceğim. Koşu temposu lehine gelişecek bu isim, düzlüğe kadar sabırla bekleme yapmayı başarırsa, son metrelerde diri ataklar ile gelip son sözü söylemeyi başarabilir.
 

TIME FEEL: İlk ayakta güvendiğim bir bankom olmasaydı kesinlikle TIME FEEL ile risk alır bu safkanı geniş kurgumda banko olarak değerlendirirdim. Son startında stili rakipleri nedeniyle şans vermediğim bu safkan, önde sabırla bekleme yaptı ve düzlük ile temposunu arttırıp koşuyu çalmayı başarmıştı. Belli bir temponun üzerine liderliği alıp kazanan TIME FEEL aynayı da diri geçerken çok formda olduğunu haykırır gibiydi.
Bugünde seri isimler mevcut lakin TIME FEEL aynen son koşusunda olduğu gibi tempoya karışmadan koşuyu 3-4 takip edecektir. Düzlük ile grubun önüne çıkacak TIME FEEL bir kez daha kazanmaya yakın olduğundan ufak ve misli kuponlarda banko olarak değerlendirebilir. 
BAWIKAL, LAGUARDIA, BLUE EAGLE, TILIA FOR, CRITICAL SCORE ile ROYAL SIGNATURE sağlam kuponlarda bulunması gereken safkanladır.
AYDEMİRBEY, LASER GIRL ve SOKOLLU fazlaca tutmasam da üçüncü ayakta elediğim isimlerdir.
 

 

 NOT: Yedili plasenin ilk ayağında TUMBUL SAVAŞ önereceğim safkandır.

 

 

ALTILI ŞABLONUM

1.AYAK:8
2.AYAK:10,1,3,2
3.AYAK:14,,,10,12,2,13,11,6
4.AYAK:1,4,3,6,2
5.AYAK:6,5,4
6.AYAK:3,11,5,7,1


Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : çıkan at ilave hk.

    Beşinci ayak koşudan çıkartılan LAST POWER şablondan çıkartılmış olup, yerine ikinci ayakta elediğim ÇİFTÇİ KIZI ilave edilmiştir.( 16:05)


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.