İZMİR TAHMİNLERİM - YİNE KLASİK ALTILI - ₺155,60

 

HIZLIBERK: Son koşusundan önce HIZLIBERK ile HALİÇ BEYİ ikilisini çok tuttuğumu dile getirmiş, bu ikiliyi ön plana çıkarmıştım. Fakat geniş kurgumda bu iki safkanın yanına at yazınca, bulduğum altılıyı da elimin tersiyle itmiş oldum. Bugünkü koşuda, HIZLIBERK ile HALİÇ BEYİ arasında yaklaşık 6 kg lık siklet farkı var. Bu siklet farkından ve son performanslarına göre HIZLIBERK, sabaha kadar koşsa HALİÇ BEYİ'ni geride bırakması gerekir. Diğer isimlerde vasat olduklarından ters mesafeye rağmen HIZLIBERK ufak ve misli kuponlarda banko olarak tercih edilebilir.
Takılarından kurtulması ve önde boş kalacak olmasından ötürü EGEARIN ile her ne olursa olsun M.Çiçek ile start almasından dolayı HALİÇ BEYİ sağlam kuponlarda bulunması gereken isimlerdir.
 
 
KAYRAHAN: Son koşusunda maiden dan çıkmasına rağmen maiden kalacak bir isim olmadığını daha önceki koşularında ispatlayan KAYRAHAN, bugün şartlı bir koşuda boy gösterecek ama rakipleri çokta maiden üzeri safkanlar değil. 
KAYRAHAN'ın kesinlikle etkili koşacağını ve birincilik mücadelesinin içinde yer alacağını biliyorum lakin çok iyi koşmasını beklediğim iki tane rakibi mevcut. 
Gözlük takısından kurtulan ve bu defa starttan düzgün çıkış yapma ihtimali bulunan GRAND AKARCA ile katıldığı iki kum koşusunda sert gruplarda start aldığından çim pisti olarak lanse edilen ama bugünkü koşuda daha uygun grupta önde boş kalarak yarışacağı için süpriz şansına sahip ASLAN LUAN, KAYRAHAN'a rakip önereceğim isimlerdir.
Dördüncü ayakta KAYRAHAN ile riske girmeyenler, GRAND AKARCA ile ASLAN LUAN  yazarak bu ayağı sağlama alabilirler.
 
 
GELEN DOST: Abartısız son 3 koşusunda sahadan kazanacak durumda olduğu söylenen GELEN DOST, son koşusu hariç beklentileri biraz olsun bile karşılayamadan kendine güvenenleri mahcup etti. Lakin son koşusunda 4.lüğü ile biraz olsun kıpırdayan GELEN DOST'u takibime almış ve ilk koşusunda şartlara göre banko öneririm diye düşünmüştüm. Beklediğimden çok daha kolay gruba düşen ve herhangi bir sorun yaşamadığı taktirde el oynatmadan kazanması gereken GELEN DOST, bugünkü rakiplerinin çok üzerinde kaliteye sahip. KERASUS biraz olsun GELEN DOST ayarında ama bu isimde son koşularında geri geri gidiyor. TOROS KAPLANI'nın ilk metreleri lider geçmek isteyeceği bu koşuda KERASUS ile KUBİLAY koşuyu 2-3 götüreceklerdir. Bankomuz GELEN DOST ise, kolay temposuyla 4.lükte yer tutup, ataklarına başlamak için düzlüğün ilk metrelerini bekleyecektir. Kolay temposuyla düzlüğün ilk metrelerinde koşuya ağırlığını koyacağını düşündüğüm GELEN DOST'un kalan metrelerde farkı açmasını ve zorlanmadan kazanmasını bekliyorum.
Son derece uygun grupta start alan ve son koşusuyla forma girdiğini gösteren GELEN DOST tereddütsüz bankomdur.
 
 
NOT: Diğer üç ayağı kendime göre kapattığım için yorumlamadım. Merak ettiğiniz isimler hakkında düşüncelerimi mesaj yoluyla öğrenebilirsiniz...
 


ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:4,2,6,3,7,1
2.AYAK:4,1,5,3,8,6,7
3.AYAK:3,,,6,1
4.AYAK:4,,,3,1
5.AYAK:5
6.AYAK:3,5,11,6,10,4

Herkese bol şanslar dilerim.
  1. Yazan : blaudeniz

    Başlık : izmir

    2.ayak 1 doğukaplanı ile ilgili düşünceniz nedir tek olabilirmi


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : blaudeniz

    İstanbul hatta Kocaeli pistinde bugünkü rakiplerinden daha zorlu isimlerle start aldı ve bence sürekli istikrarlı koştu. Bugün uygun ve vasat bir grupta start aldığı için şansının yüksek görüyorum. Ama kaçak safkan için koşu temposu lehine gelişmeyecek. Eğer binicisi liderliği almak yerine ön grupta sabırla bekleme yapmayı tercih ederse, uygun grubu bu taktik ile geride bırakabilir. Aksi halde temponun kurbanı olup kazanma şansı minimuma iner. Ön planda tuttuğum bu safkana gidişat dezavantajı nedeniyle 2. sıradan şans verdim. Son karar sizindir. Bolca şanslar...


  3. Yazan : blaudeniz

    Başlık : izmir

    atın ismini yanlış yazmışım .dağ kaplanı olacaktı


  4. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : son ayak sangrıa

    Son ayakta şablonum da çıkmayan 4 numaralı SANGRIA şablona dahil edilmiştir.(17:10)


  5. Yazan : nalbantcı_34

    Başlık : tebrikler

    işte kardeşimin farkı yorumu supersin umit rabbime emanet ol


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.