ADANA TAHMİNLERİM

 
 
 
 
 
Plasenin ilk ayağında 13 numaralı GÜLDÜR YÜZÜMÜ tutuyorum..
Dördüncü ayakta start alacak 1 numaralı BOLD BOY  ve 5 numaralı YOUNG BOY şablona sığdıramadığım elediğim isimler oldular... 
 

 

 

ASİ MERİÇ:  Bir önceki yarışını kum pistte kazanarak maidena veda eden 3 numaralı ASİ MERİÇ, son yarışında eksik olduğu çim pistte bile tabelayı tamamlarken ne kadar formda olduğunu göstermiş oldu..

Bugün tekrar sevdiği kum pistte start alacak bu isim, lehine gidişatta formda aprantisiyle start alacak..

SPARTEN EMİR ANIL BABA ve PRENS HERO üçlüsünün hızlandıracağı koşuyu ASİ MERİÇ yapacağı uzun düzlük sprintiyle lehine çevirebilir..

ASİ MERİÇ alternatif bankom..

5 numaralı ABUBAKAR 2 numaralı CLASSIC HARMONY 9 numaralı MAYDO HAN ile 6 numaralı ANIL BABA kazanma şansı bulunan diğer isimler...

 

 

    

 

YETİM AHMET: Bir önceki yarışında rakipsiz banko olarak önerdiğim 6 numaralı YETİM AHMET beklediğim gibi düzlükte yaptığı seri sprintiyle kolaylıkla kazanmıştı..

Son yarışında İstanbul'da start alan YETİM AHMET, aleyhine gidişatta start aldığı için beklenilen yarışı yapamadı. YETİM AHMET'in son yarışını kesinlikle ölçü almamak gerekir..

Bugün tekrar Adana pistinde uygun rakipler arasında start alacak YETİM AHMET için tek sıkıntı koşu temposu..

GÜVENBAKAN dışında kaçak atın olmaması YETİM AHMET'in işini mutlaka zora sokacaktır. Ancak A.Çelik bunun farkında olacaktır diye düşünüyorum..

En geride değilde ortalarda konum belirlemesi halinde YETİM AHMET'in gidişattan etkilenmemesini, sonlara doğru yapacağı seri sprintiyle kazanmasını bekliyorum..

YETİM AHMET rakipsiz bankom...

 

 

 

 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:3,,5,2,9,6
2.AYAK:10,9,6,5,12
3.AYAK:6
4.AYAK:8,9,3
5.AYAK:12,6,11,10,8,3,1
6.AYAK:8,3,5
  1. Yazan : muzreffa

    Başlık : Aidat

    Merhaba 50 TL Aidati 23.04.218 saat 9:47 de is Bankasi hesabina yatirdim Iyi gunler


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.