ADANA TAHMİNLERİM

 
 
Üçüncü ayaktan 8 numaralı TUMBUL ÇİÇEĞİ çıkardım, son ayağa 10 numaralı KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ' ı ekledim.
Değişiklik saati 13:00
 
Plase ayağında 2 numaralı LAST BEST tutuyorum.
 
 
 
RAYMOND REDDINGTON - QUEIMADA GRANDE: Günün ikinci ayağında eküriler 6 numaralı RAYMOND REDDINGTON 4 numaralı VICTORY WEAPON ile 3 numaralı QUEIMADA GRANDE şans vereceğim isimler olacak.
Ben ekürilerin her ikisinin de kazanma şanslarının olduğunu düşünüyorum.
RAYMOND REDDINGTON bir yarış gördü ve bugünkü koşuya daha hazır giriyor. Eğer koşu temposu lehine gelişirse, RAYMOND REDDINGTON güçlü sprintiyle kazanabilir.
Ekürisi VICTORY WEAPON ise stili gereği önlerde gitmeyi seven bir isim. Bugünkü koşuda LADY SEPHORA dışında ayağına süratli bir isim bulunmuyor. Stili rakibinin arkasında konumlanırsa VICTORY WEAPON düzlükten sonra inatçı yarış karakteriyle kendisini fotoya atabilir.
Diğer şans vereceğim QUEIMADA GRANDE' nin ise aradan sonra katıldığı yarışı çok çok iyiydi.
Bugün daha uygun rakipler arasında start alacağı gibi safkanın sıkleti de azalıyor. Dolayısıyla koşuda biraz bile tempo olursa, dinçlik yarışından etkilenmemiş bir QUEIMADA GRANDE bu grupta her türlü söz sahibi olur.
Burada ön tarafta yalnız kalma ihtimali bulunan 10 numaralı LADY SEPHORA başta olmak üzere 2 numaralı BLACK LION ve 11 numaralı DEMİRKURT şablonda yoklar. Diğer yerlerde risk alarak ben burada at yazarım diyenler, bu saydığım isimlere kendi kurgularında yer verebilirler...
 
 
BAAHUBALİ - MADRAS: Altılı ganyanın dördüncü ayağında 1 numaralı BAAHUBALİ ve 3 numaralı MADRAS ekürileri toplamda %90 oynanma oranına sahipler. Açıkçası almış oldukları yüksek oynanma oranını da sonuna kadar hak ediyorlar.
Böylesine ağır favorileri tek yazmayı elbette sevmem. Fakat geçilmeyeceklerini düşünüyorsam da sırf ağır favori koşacaklar diye yalandan yere favorileri yıkma huyum da yoktur.
BAAHUBALİ' nin önemli bir koşu temposu avantajı var. Numarayı alıp istediği gibi tempoyu belirleyecek. Ekürisi geriden gelebilecek en kuvvetli sprinter. Yani muhtemelen BAAHUBALİ çıkıp bitirir ama yarış hızlı giderse de ekürisi MADRAS kazanır diyor, lafı fazlaca uzatmadan ekürileri çaresizce bende banko olarak öneriyorum...

 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:2,1,9,3,5,8,10
2.AYAK:6,3
3.AYAK:1,3,4,5
4.AYAK:1
5.AYAK:3,5,8,1,6
6.AYAK:1,8,9,3,10

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.