ADANA TAHMİNLERİM

 
 
 
 
GEL OGLİM: Normalde 5 numaralı GEL OGLİM için 1900 metre kesinlikle uzun. Ancak kendisi dışında süratli bir ismin olmaması, safkanın mesafeyi kısaltmasını sağlayacak. Eğer rakipleri birbirlerine kollama derdinde olurlar ise GEL OGLİM çıkar bitirir, alternatif bankomdur.
4 numaralı PRESIDENT OF CITY 2 numaralı RAKS STAR 3 numaralı MOUNTAIN ve 1 numaralı HEAD VORKER sırasıyla GEL OGLİM' e rakip gördüğüm safkanlar...
 
 
 
ZAFER MEYDANI: 6 numaralı ZAFER MEYDANI tek yazılacak bir diğer isim. Bu safkan kolay rakipleri geride bırakmış olsa bile morallendi. Böyle sınıf atların kazandıktan sonra eski performanslarını yakaladıklarını biliyoruz. Stili rakibi DÖRTNALBEYİ ve düzlüğe doğru öne gelmek isteyecek AŞKARTAY ikilisine rağmen ZAFER MEYDANI kendisini bulmuşsa, düzlük boyunca inatçı yarış karakterini konuşturarak kazanmayı başarabilir.
ZAFER MEYDANI ikinci alternatif bankomdur.
ZAFER MEYDANI' nın yanına sonlarda kuvvetli gelecek isimleri yazdım. 4 numaralI END GAME ve 7 numaralı BAY TOSUNOĞLU ikilisi ZAFER MEYDANI herhangi bir nedenden ötürü eksik koşarsa devreye girmelerini beklediğim isimlerdir...
 
 
CAMBAZOĞLU: Son ayakta banko önereceğim isim 3 numaralı CAMBAZOĞLU isimli safkan olacak.
Son yarışını kum pistte kazanırken safkanı oldukça iyi gördüm.
Bugün çim piste çıkacak CAMBAZOĞLU çimi de en az kum kadar koşuyor.
Rakipleri arasında dikkatimi çeken bir isim yok. Dolayısıyla CAMBAZOĞLU' nun son yarışındaki gibi kazanması benim açımdan normal sonuç olacak.
GUBAZ ERCİŞ GÜZELİ ikilisinin tempoyu belirleyeceği koşuda CAMBAZOĞLU düzlükten sonra temposunu arttırarak öndeki isimlerden rahatlıkla kurtulacak, sonrasında da temposunu koruyarak fotoya uzanacaktır.
Adana programında kurgumun bankosu CAMBAZOĞLU' dur...
 
 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:4,7,3,2,5
2.AYAK:5,,4,2,3,1
3.AYAK:6,,4,7
4.AYAK:1,4,2
5.AYAK:10,5,1,2,4,3
6.AYAK:3

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.