ADANA TAHMİNLERİM - GÜZEL PROGRAM

 
 
 
 

SPARTACUS: Tam bir kısa mesafe sprinteri olan 10 numaralı SPARTACUS, son dönem katıldığı hiçbir yarışta kötü koşmadı..
Kazandığı yarışta bugünkü rakiplerinden CARACAS'ı kilo kiloya uzak farkla geride bırakan SPARTACUS, sonrasında orta mesafede GREAT RESPECT'e geçilirken aynı yarışta yine bugünkü rakiplerinden STRIKE HARD'ı geçme başarısı gösterdi..
Bir önceki yarşından tabela dışında kaldı ama rakipleri BITCOIN ve HASYAĞIZ gibi sınıf isimlerdi. Bu isimlere aynı kiloda kafa tutması zaten beklenemez. Son koşusunda ise, binicisi hatalı bindiği için kazanabilecei yarıştan üçüncülükle ayrıldı..
Kısa ve orta mesafeli her koşuda kendisini gösteren SPARTACUS bugün ideal pist ve mesafesinde start alacak. Üstelik en ciddi rakiplerine göre önemli sıklet avantajına sahip..
CARACAS'ın kaçacağı VASILY ile STRIKE HARD'ın öndeki CARACAS'ın takite olacağı koşuda, SPARTACUS ön grubun hemen arkasında bekleme yarışı yapacak..
Bence son metrelere doğru hızını arttıracak SPARTACUS, seri sprintiyle tüm rakiplerini avlayarak kazanan olacak..
Form durumunu muhafaza eden lehine şartlarda start alacak SPARTACUS tereddütsüz bankom...
 

 
 

NOT: Beşinci ayakta 7 numaralı WILDEST INDOCHINA ile son ayakta start alacak 5 numaralı ELABARS ikilisini de tek atacak kadar tutuyorum. Ekonomik kurgu yapanlar bu ikiliden en az birini seçerek kendi bütçelerine uygun şablonu oluşturabilirler...

 

 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:5,1,10,9,3,7,8,2,4,11
2.AYAK:2,7,4,1,5,8
3.AYAK:10 SPARTACUS
4.AYAK:1,3,5,4
5.AYAK:7,,,8,2
6.AYAK:5,,,1,6
  1. Yazan : ukalabirisi

    Başlık : ilk ayak

    ilk ayak 9 2 kere yazılmışbaşka birşeymi olacak yoksa yanlışlıklamı oldu birde plase için önerin varmı..bol şans bu aralar çok kötüyüz umarım bu günleri geride bırakırız sana çok iş düşüyor emeklerine sağlık kolay gelsin..


  2. Yazan : ÜMİT GÜRGAN

    Başlık : Ukalabirisi

    Numara hatası düzeltildi.. Yedili için Gipsy Danger diyorum..Ben kötü olduğumuza gerçekten katılmıyorum. Şans yok.. Teşekkürler...


  3. Yazan : ukalabirisi

    Başlık : kötüü..?

    pardon kötü derken bende şanssızlığımızı kastetmiştim gerçekten yoksa seni rencide etmek değil sakın yanlış anlama beni ben her zaman sana güveniyorum ve sakın canını sıkma elbet bizimde coşacağımız zaman gelecek bunun çok kısa süreceğinide biliyorum sen yeterki moralini bozma benden herzaman tam ddestek..


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.