ANKARA TAHMİNLERİM

 
 
 
Yedili plasenin ilk ayağında 2 numaralı GÖNLÜMÜN EFENDİSİ tutuyorum...
Birinci ayakta 2 numaralı ZEROCAN 8 numaralı AL SİVASLI KIZI üçüncü ayakta 2 numaralı TUTARLI beşinci ayakta 5 numaralı COCHOBAMBA ile son ayakta start alacak olan 1 numaralı QUASAR şablona sığdıramadığım elemek zorunda kaldığım isimler oldular..
Şablon fiyatı farkındayım limitleri aştı. Ancak rakipsiz tekin dışında 3 tane alternatif bankom var. Dolayısıyla alternatif bankoları değerlendirenler rahatlıkla ekonomik şablon oluşturabilirler.. Hatta elediğim isimlere bile yer açabilirler...

 

 

 

 

 

DERAY HANIM7 numaralı DERAY HANIM yarışlarını izlediğim isimler arasında en fazla beğendiğim isim oldu..

Belki vasat rakipler arasında start aldı ancak DERAY HANIM'ın düzgün aksiyonları üst gruplarda da iş yapabileceğini gösteriyordu..

Bugün ilk defa Ankara pistine çıkmaktan etkilenmez, koşu temposu da lehine gelişirse, DERAY HANIM düzlük sprintiyle açılışı yapabilir..

DERAY HANIM alternatif bankom..

Önde boş kalma ihtimali bulunan 3 numaralı İNCİFAR gelişimini tamamladıkça çok daha iyi yerlerde göreceğimiz 5 numaralı TAMERŞAH ile kulvarından ötürü dışarıları dolaşmadan düzlüğe gelebilirse etkili olacak 1 numaralı CİBEK OĞLU diğer şans verdiğim isimler...

 

 

 

 

 

TAŞRALI: İkidir sert gruplarda start alan 5 numaralı TAŞRALI oynuyoruz. Muhtemelen aleyhine olan uzun mesafeden dolayı bizim beklediğimiz yarışları yapmadı. Kötü koşmadı belki fakat kazanacak performanslar sergileyemedi..

Bugün lehine dönen mesafesinde ve çok daha uygun grupta start alacak..

TAKIL BERİ bildiğimiz temposunu kuracak, ARAYEKYİ ve MARAZ ALİ onu yakın takibe alacaklar..

Sert tempoda geçecek yarışta TAŞRALI düzlük sprintiyle kazanmayı başarabilir..

TAŞRALI da alternatif bankom..

7 numaralı UÇANATEŞ 4 numaralı DEMİRCENK 8 numaralı ÇAKIRALİ 9 numaralı DÜŞEŞ ile 3 numaralı BERKUK rakipleridir...

 

 

 

    

 

ÖMER İN MY HEART3 numaralı ÖMER İN MY HEART gerçekten özel bir at.. İyi bakıldığı sürece Allah korusun sakatlık falan da yaşamazsa, ÖMER İN MY HEART açık yarışlara damgasını vuracaktır..

Bugün tek ciddi rakibi var o da KING SERKAN.. KING SERKAN tamam iyi kumaşa sahip formda falan ama ÖMER İN MY HEART kalitesinde değil..

Özcan ön tarafta gitmek isteyecek GÖNÜL KIRMAZ'a göre ÖMER İN MY HEART'ı konumlandıracaktır..

Her halükarda düzlüğe çıkıldığında grubun önüne çıkacak ÖMER İN MY HEART bence  KING SERKAN'ın tüm ataklarına başarılı bir şekilde karşı koyarak kazanacak..

ÖMER İN MY HEART rakipsiz bankom...

 

 

 

     

 

BOGDANOVIC: Son yarışını süpriz yaparak kazanan 7 numaralı BOGDANOVIC'e özellikle dikkat çekmiştim. Beklediğim yarışı yaparak kazanan BOGDANOVIC'i bugünde kazanmaya yakın görüyorum..

KÜLÜNK AĞA DUKE OF PROSPERO MASTAR KIZI üçlüsünün ön tarafta götüreceği yarış mutlaka düzlüğe çıkmadan önce hızlanacak..

Startta oturmaz, son yarışına benzer performans sergilerse, boş sıkletiyle lehine gidişatta start alacak BOGDANOVIC kesinlikle iyi koşacaktır..

BOGDANOVIC bir diğer alternatif banko adayım..

2 numaralı DUKE OF PRESPERO 6 numaralı MISTER TICKER 4 numaralı KÜLÜNK AĞA ile 3 numaralı DOYUON HEARTED rakipleridir...

 

 

 

 

 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:7,,3,5,1
2.AYAK:5,,7,4,8,9,3
3.AYAK:7,4,3,6,5,8
4.AYAK:3
5.AYAK:7,,2,6,4,3
6.AYAK:6,7,9,8
  1. Yazan : Sortie

    Başlık : Ödeme

    Ümit para yatırdım açacakmısın


  2. Yazan : samsam

    Başlık : Kocaeli

    Ne zaman yayinlanir


Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.