ANKARA TAHMİNLERİM

 
 
 
Ankara sezonu öncelikle hayırlı olsun. Ankara' da çoğu zaman programlar kolay gibi görünür ancak sürpriz sonuçlar ile ikramiyeler farklı yerlere gider. Umarım bu sene Ankara sezonu bizim açımızdan güzel geçer, bol bol altılıları haneye yazdırırız.
 
 
 
EVERYTHING ALRIGHT: İkinci ayakta risk alarak 6 numaralı EVERYTHING ALRIGHT isimli safkanı banko olarak önreceğim.
Safkanın form durumu gayet iyi. Bugünkü rakipleri de geçebileceği isimler. Kafamdaki tek soru işaretiyse safkanın Ankara kum pistini yadırgama ihtimali.
Koşuda OBLIVION ve KING HESO ayaklarına seri isimler göze çarpıyor. COMITMENT belli bir yerden sonra önlere gelecek diğer isim.
Bankomuzun son iki yarışı bugünkü rakipleri geçmek için fazlasıyla yeterli. Pisti yadırgamaz ise EVERYTHING ALRIGHT düzlük boyunca devam ettireceği sprintiyle kazanıp bizi mutlu edecektir...
 
 
 
SELANİK ASLANI: Dördüncü ayakta 1 numaralı SELANİK ASLANI kendisine göre uygun rakipler yanında ön plana çıkıyor. Mesafeyi yapabilecek mi? açıkçası bende emin değilim. Ayrıca sıkletinin 59 kg. olması bir dezavantaj yaratabilir.
Bazı soru işaretlerine rağmen SELANİK ASLANI mesafeyi tutarsa, bence kendi seviyesinde olmayan rakipleri geride bırakarak kazanır, alternatif bankomdur.
FALCON OF MUTAFLAR ve ESPINOZA ikilisinin hızlandıracağı koşuda eğer SELANİK ASLANI mesafeden veya sıkletinden dolayı eksik koşarsa, devreye 7 numaralı MEMORY REMAINS ya da 6 numaralı ŞANLITAY ikilisinden birinin girmesini beklerim...
 
 
 
ÇAĞLAYAN DENİZ - TAÇYİĞİT: Son ayaktaki şartlı 1 yarışta 2 isme beraber şans verdim.
4 numaralı ÇAĞLAYAN DENİZ grubun en pişkin isimlerinden. Bu nedenle de oldukça ağır favori olarak karşımıza çıkıyor. DENİZ ŞÖVALYESİ gibi bir ismin kardeşi olan potansiyelli safkan ÇAĞLAYAN DENİZ yarış yaşamına kazanarak başlayabilir.
Diğer şans vereceğim 8 numaralı TAÇYİĞİT' in idman pisti görüntüsünü beğendim. Kulvar avantajına sahip TAÇYİĞİT sert jokeyinin idaresinde iyi start alırsa, koşunun favorisini geride bırakarak ikramiyeyi farklı yerlere götürebilir.
5 numaralı EŞREF BABA 1 numaralı AKUÇAN hatta 11 numaralı KUMRU SULTAN şablonda olmayan, çekindiğim isimlerdir...
 
 
 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:5,8,3,4,1,2,6
2.AYAK:6
3.AYAK:4,1,3
4.AYAK:1,,7,6
5.AYAK:1,5,8,10,3,9,6,4
6.AYAK:4,8

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.