ANKARA TAHMİNLERİM

 
 
 
KARİZMATİK: Altılı ganyana 4 numaralı KARİZMATİK bankosuyla giriş yapacağım.
Bu safkanın grubun en genç atı olduğunu hatırlatmak isterim. Böyle yarışları genelde genç ve formda isimler kazanıyor.
KARİZMATİK normalde Ankara atı değil ama buraya bugünkü yarış için erken getirilmiş. Yeterli sayıda işi var. İdman da safkanı iyi gördüm.
Koşuda ciddi bir tempo bekliyorum. EFKARLIEFE ATEŞİM CANIMBABAM hatta KILIÇ OSMAN CAMBAZOĞLU ikilisi de düzlükle beraber öne hamle yapacak isimler.
M.M.Bilgin iyi at binen, bindiği atın hakkını veren başarılı bir kardeşimiz. KARİZMATİK ile yapması gereken, düzlüğe kadar idare etmek, düzlükten sonra KARİZMATİK' i atağa kaldırmak olmalı. Bunu da yapacaktır diye düşünüyorum.
Ben düzlükte akıcı ataklarıyla KARİZMATİK' in rakiplerinden kurtulup kendisini fotoya atmasını bekliyorum.
KARİZMATİK riskli de olsa bankomdur...
 
 
SURPRISE STORM: İkinci ayakta dikkat çekeceğim isim 6 numaralı SURPRISE STORM olacak.
Uzun zamandır çim pistte koşmuyor olmasına aldanmamak gerek. Bu atın çimi var. Yarış hayatına çim pistte kazanarak başlamıştı.
Son yarşlarında form tutan bu isim, formdayken ilk defa çim piste çıkacak.
Koşu temposu lehine gelişirse, yumuşak sahayı da çok koşmasını beklediğim SURPRISE STORM son dönemde konsantre at binmeye başlayan jokeyinin katkısıyla kazanan olabilir, alternatif bankomdur...
 
 
THOMAS SHELBY - CRIMEAN WOLF: Günün dördüncü ayağında iki yarış gören 7 numaralı THOMAS SHELBY ile bir yarış gören 8 numaralı CRIMEAN WOLF ikilisine beraber şans vereceğim.
THOMAS SHELBY son yarışında neden bu kadar eksik performans sergiledi anlayamadım. Ancak şöyle bir detay var, aynı jokeyi bugünde biniyor. Safkanın bu yarışa dil bağı takısıyla geliyor olması önemli. Muhtemelen A.Kurşun raporu doğrultusunda safkana dil bağı ilave ettiler. İdmanında çok iyi görünen THOMAS SHELBY eğer kendi yarışını yaparsa, bence bu rakipleri geride bırakır, net favorimdir.
CRIMEAN WOLF ise aradan sonra yarış gördü ve bugünde üzerinde yine A.Çelik' in olduğunu görüyoruz. Sıklet ve gidişat avantajına sahip bu safkan, en ciddi rakibi THOMAS SHELBY' nin eksik koşması durumunda bana göre devreye girecek isimdir.
 
 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:4
2.AYAK:6,,2,4,5,7,8
3.AYAK:6,7,2
4.AYAK:7,8
5.AYAK:4,5,8
6.AYAK:6,1,11,3,2,8,10,4,9,5

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.