ANTALYA TAHMİNLERİM

 
 
 
 
 
BLUE STYLE: İkinci ayaktaki maiden koşuda 1 numaralı BLUE STYLE banko önereceğim isim olacak.
Açıkçası bu safkanın daha fazla oynanma oranı alacağını düşünüyordum. Evet favori ama herkesin tek atmadığı bir favori olarak karşımıza çıkmış.
İlk yarışı sentetik pistte olan BLUE STYLE ikinci olurken bu safkanın aksiyonlarını, aynayı diri geçmesini fazlasıyla beğenmiştim.
Bugünkü koşuda rakipleri oldukça uygun. PUCCA zor kazanacak bir yapıda ağırkanlı, CEM İSO koşup koşup kazanamıyor, KÜRŞATBEY ise gidişat anlamında avantajlı ancak BLUE STYLE' ın geçebileceği bir rakip.
Eğer kum pisti yadırgamaz ise BLUE STYLE' ın düzlükten sonra belirmesini, rakiplerine üstünlüğünü kabul ettirerek kazanacağını düşünüyorum...
 
 
BERKALP: Günün dördüncü ayağında sıklet dezavantajı olmasına rağmen çok uygun grubu bulan, koşu temposu da lehine gelişecek 1 numaralı BERKALP diyorum.
Bu safkanın ilerleyen yaşına aldırış etmeden oldukça istikrarlı yarışlar yaptığını görüyoruz.
Bugünde şartlar bu safkanın lehine görünüyorken, kendi yarışını yaparsa BERKALP bence kazanan olur.
YAŞARSERAP ÇAĞDAŞ ALAÇAT ikilisi dışında YÜKSELABİ' de belli bir yerden sonra ön tarafa gelmek isteyecektir.
Düzlüğe kadar koşunun hızlanması en fazla BERKALP' in işine yarayacak. Dediğim gibi gününde olursa da BERKALP uzun düzlük sprintiyle kazanan olur, alternatif bankomdur.
2 numaralı ÇAĞDAŞ ALAÇAT beğendiğim, inatçı yarış karakterine hayran olduğum bir isim. Bugün sentetik pistte nasıl koşar orasını bilemiyorum. Genelde inatçı safkanlar bu pistte daha fazla zorlanırlar. Eğer ÇAĞDAŞ ALAÇAT pisti yaparsa, YAŞARSERAP isimli safkandan kurtularak düzlük boyu rakiplerine direnebilir. BERKALP' in tartışmasız en sıkı rakibidir.
Eski yarışlarını yapamıyor olsa bile 3 numaralı YÜKSELABİ ile önemli bir sıklet avantajına sahip olmasından dolayı şans vereceğim 6 numaralı KILIÇASLI koşuda birincilik şansı bulunan diğer isimlerdir...
 
KIRIM RÜZGARI - DELİ YILDIRIM: Beşinci ayağı 2 isimle geçeriz diye düşünüyorum.
Koşuda şöyle bir detay var, net bir kaçak at yok. Ben liderlik hamlesi yapanın oldukça avantaj sağlayacağını düşünüyorum.
Liderlik hamlesini de 5 numaralı KIRIM RÜZGARI isimli safkandan bekliyorum. Bir yarış gören bu isim geçen sene burada katıldığı yarışları kazanmıştı. Öne düşecek ya da gidenin arkasında kalarak düzlüğü görecek KIRIM RÜZGARI sprinter rakiplerine sprint şansı tanımayarak kazanabilir, net favorimdir.
1 numaralı DELİ YILDIRIM bence sentetij pisti daha iyi koşuyor.
Bugünkü koşunun yavaş tempoda başlayacak olması diğer sprinter isimlerin aleyhine ancak DELİ YILDIRIM' ın lehinedir. Çünkü diğer sprinter isimler zor atağa kalkan, yani ağırkanlı yapıya sahipler. DELİ YILDIRIM ise kolay tempoda gitittiği gibi teşviklere daha çabuk cevap verebiliyor. Düzlüğe doğru aniden hızlanacak koşuda diğer sprinterler ön grubu yakalamak için çaba sarf ederlerken DELİ YILDIRIM çabuk hızlanma özelliği sayesinde, KIRIM RÜZGARI' nın eksik koşması durumunda devreye girerek kazanan isim olabilir...
 
 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:2,3,7,4,5
2.AYAK:1
3.AYAK:8,5,2,3,6,7
4.AYAK:1,,2,3,6
5.AYAK:5,1
6.AYAK:11,5,1,2

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.