BURSA TAHMİNLERİM

 
 
 

 

 

HAN KUTLU: Kısa mesafeli yarışta 4 numaralı HAN KUTLU önde boş kalıyorsa her zaman kazanmaya yakın olan isimdir. Bugünde stilinde rakibi yok. Dolayısıyla HAN KUTLU önde bomboş kalacak..

MAVİ YASEMİN NAZO SULTAN ile FATİHİNGÜLÜ gibi isimleri peşine takacak HAN KUTLU'nun bizlere beyaz bayrak ayna yarışı izlettirmeye yakın olduğunu düşünüyorum..

HAN KUTLU ufak kuponlara risk edilebilir..

Son yarışında sert grupta kazanarak büyük bir süprize imza atan 4 numaralı MAVİYASEMİN ile koşunun erken süratlenmesi halinde sonlarda kuvvetli gelecek 1 numaralı GONCANUR ile startta kalmazsa sonlarda çok güçlü sprint atacak 6 numaralı MALAKKA sağlam kuponlarda bulunması gereken isimler..

FATİHİNGÜLÜ düşüşte diye NAZO SULTAN'ı kaba kumda nasıl koşacağını bilemediğim için eledim...

 

 

 

 

 

GRECKA3 numaralı GRECKA'nın maiden atı olmamasına rağmen halen maiden olması şaşırtıcı. Muhtemelen çim sezonu açıldıktan sonra GRECKA'yı daha üst gruplarda izleyeceğiz..

Kum pistte eksik olmasına rağmen GRECKA'nın bugün maidena veda etmeye yakın olduğunu düşünüyorum..

En ciddi rakiplerinden LADY BUCKINGHAM'ın son metreleri güven vermiyor. Son yarışında 1200 metrede bile koşunun sonu getiremedi.. 

Diğer rakibi SWALLOW THE DUST kısa aradan sonra yarış gördü. Bu yarışında GRECKA'nın 3 boy gerisinde yarışı tamamladı. Ben ekstra bir durum olmadığı sürece SWALLOW THE DUST'ın yine GRECKA'nın gerisinde kalacağını düşünüyorum..

Seri isim LADY BUCKINGHAM'ı fazla kaçırmadan düzlüğe çıkarsa GRECKA'nın son metrelere doğru rakibine hakimiyetini hissettirerek kazanacağına inanıyorum..

GRECKA bankom..

Sağlam kupon yapanlar 6 numaralı LADY BUCKINGHAM ile 10 numaralı SWALLOW THE DUST ikilisine de şans verebilirler...

 

 

 

   

 

 

LEXINGTON FIRE: Üst gruplarda bile biliyorsunuz sürekli 5 numaralı LEXINGTON FIRE oynadık. Son yarışını uygun grupta kolay kazanan LEXINGTON FIRE'ın bugün yine uygun rakipler yanında kazanması benim açımdan normal sonuç olacak..

DYMAXION ve HERCULES ikilisinin arkasında 3-4 gidecek LEXINGTON FIRE'ın uzun düzlük sprintiyle son ayağı kazanmasını bekliyorum..

LEXINGTON FIRE ikinci rakipsiz bankom...

 

 

 

 

 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:8,9,3,2,6,4,7,1,5
2.AYAK:10,6,2,7,8
3.AYAK:4,,2,1,6
4.AYAK:6,1,3,4
5.AYAK:3/6,10
6.AYAK:5

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.