BURSA TAHMİNLERİM

 
 
 
 
KAŞMİR TAY: Altılı ganyanın ikinci ayağında 6 numaralı KAŞMİR TAY banko önereceğim isim olacak.
17 arap atının start aldığı koşuda tek atmak risklidir ancak KAŞMİR TAY' ın kazanabilmesi için tüm şartların oluştuğunu söyleyebilirim. Dolayısıyla bence KAŞMİR TAY pek de riskli bir banko değil.
Kendisine en ciddi rakip olabilecek isim olan RÜZGAR BARIŞ' ın son dönem performanslarını beğenmiyorum. Bugün ekstra performans sergileyeceği tutmaz ise KAŞMİR TAY' ı geçeceğini sanmıyorum.
ŞAFAK ZAMANI' nın stili rakipleri mevcut. MELANUR hem hazır değil hem de bu safkana 1700 metre uzun gelcektir. Diğer isimlerin  KAŞMİR TAY' a rakip olmalarını beklemiyorum.
ŞAFAK ZAMANI GÜRSUYUM ve OVAAKÇALI üçlüsünün tempoyu belirlemek için hızlandıracağı koşuyu KAŞMİR TAY düzlük sprintiyle lehine çevirerek kazanır diyor, bu safkanı günün bankosu olarak öneriyorum...
 
 
 
TALE OF THE DREAM - LOOK AT THE STAR: Üçüncü ayakta gidişat açısından ciddi avantaja sahip 8 numaralı TALE OF THE DREAM ve 2 numaralı LOOK AT THE STAR ikilisine öncelikle şans verelim diyorum.
MAKUL MON REVE ROCKET RACCOON ve KANDIRABEYİ gibi ayağına seri isimlerin çok süratli başlamak isteyecekleri koşunun düzlüğünden etkili son verebilecek TALE OF THE DREAM ile LOOK AT THE STAR ikilisi öncelikle kuponlardaki yerini alsınlar.
6 numaralı PRINCE EFE 4 numaralı MR BAYBARS 3 numaralı MUSCLED ve 9 numaralı MAKUL daha geniş, daha sağlam oyunlarda ayrımsız yazılması gereken diğer isimler...
 
 
 
 
POINT OF FINALLY: Beşinci ayakta kısa mesafeli sürat yarışlarına bayılan 10 numaralı POINT OF FINALLY banko önereceğim diğer isim olacak.
Koşuda tempo olacağı aşikar. SAMURAI KAJIKIHAKNA MELİNA HANIM ve düzlükten sonra ZORRO önlere gelere yarışı sprinter isimlerin isteyeceği şekilde hızlandıracaklar.
Eğer verdiği aradan etkilenmez ise ben PONT OF FINALLY' nin seri düzlük sprintiyle kazanacağını düşünüyorum.
Daha geniş ve sağlam oyunlarda, yine sprinter özellikli isimler 8 numaralı DR AZİZ ve 5 numaralı VECTOR bulunabilir.
Burada SAMURAI KAJIKI ve ZORRO elediğim isimler oldular...
 
 
 
FIRAT BABA - KÖYAĞASI DEMİR: Son ayakta koşu temposunun sonucu doğrudan etkilemesini bekliyorum.
KAYABERT kimselere liderliği vermek istemeyecektir. VİZİGOT ONATKUT ve ÖZÜMCAN önlerde gidecek olan KAYABERT' i fazlaca boş bırakmak istemeyecek, önlerde gitmeyi seven isimler.
2 numaralı FIRAT BABA son iki yarışıyla dibine kadar favori olmayı hak ediyor. Sıkleti biraz daha uygun olsaydı, bu formuyla lehine gidişatı da yakalamışken FIRAT BABA' yı tek yazardım.
Bir diğer çok iyi yarış beklediğim isimde 10 numaralı KÖYAĞASI DEMİR olacak. Bu safkanın çim performansı oldukça iyi. Son İzmir pistindeki yarışı aleyhşne gidişata ve ağır sıkletine rağmen iyiydi. Bugün daha uygun şartlarda sonlarda çok kuvvetli gelerek FIRAT BABA' ya üstünlük sağlayabilir.
Burada da 11 numaralı VİZİGOT' a yerim kalmadı...
 
 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:9,11,5,14,10,1,6,7
2.AYAK:6
3.AYAK:8,2,,6,4,3,9
4.AYAK:3,1,,9,4,2,7
5.AYAK:10,,8,5
6.AYAK:2,10

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.