İSTANBUL TAHMİNLERİM

 
 
 
LOWER SPIRIT: Normalde ilk altılı tahmini vermiyorum. Ama günün birinci koşusunda 6 numaralı LOWER SPIRIT hatırına bugünlük ilk altılı paylaşmak istedim.
Bu safkanın açın son yarışını izleyin. O gün 5.olurken bizim favorimizdi. Bence hiç de geçilmezdi. O yarışından sonra sosyal medyada da bize bugün lazımdın diye tweet atmıştım.
Bugün 100 metre uzayan mesafede uygun rakipler yakalamış. İdmanları harika ve safkan pisti tanıdı.Favori çıkmış ama yapacak birşey yok.
Düzlükte yapacağı sprintiyle kazanmasını beklediğim LOWER SPIRIT ilk altılı için bankomdur...
 
 

 

1. ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:6
2.AYAK:3,4,2,1
3.AYAK:2,,4,3,1
4.AYAK:7,4,11,5,10,3,6,2
5.AYAK:3,1,6,4,10,2,5,8,11
6.AYAK:7
 
 
 
AVCITOKOÇİN: İkinci altılının üçüncü ayağında 7 numaralı AVCITOKOÇİN tek tutuyorum.
Bu safkan belki son yarışlarında alt grup atlarını geçti ancak kazanırken terlemedi bile desek yeridir.
Bugün şu zamana kadar en ciddi sınavına çıkacak. Ben inanılmaz form tutan, bugünde lehine gidişatı bulan AVCITOKOÇİN' in yine kazanarak seriyi devam ettireceğine inanıyorum.
SOYDERE haricindekiler bekleme atları. SOYDERE' de kaçan isimlerin arkasında gitmeyi tercih ediyor. Dolayısıyla AVCIYOKOÇİN çıkacak, tempoyu istediği gibi ayarlayacaıktır.
Bekleidiğim gibi prese maruz kalmadan düzlüğü görürse, düzlük boyunca sprinter isimlerin ataklarına karşılık vererek kazanacağını düşünüyorum.
AVCITOKOÇİN her iki alltılı kurgumda da bankomdur...
 
 
 
SÜLÜNBİKE - SANCAR: Günün dördüncü ayağında da 2 isme şans verdim.
Burada koşu temposu yine kilit nokta olacak.
Yarışta ayağıan seri bir isim bulunmuyor. Ben liderlik hamlesini 6 numaralı SÜLÜNBİKE' den bekliyorum. İç startt avantajıyla SÜLÜNBİKE öne düşerse, bence kazanmaya en yakun isim olur.
1 numaralı SANCAR ise son koşusunda DENİZEFE gibi bir ismi kovalayım derdine düşünce düzlükte resmen dağıldı. Bugün A.Çelik ile daha sabırlı olacağı, düzlükten sonra atağa kaldıracağı aşikar. A.Çelik uyumlu SANCAR denk grubu düzlük boyu devam ettireceği ataklar ile geride bırakabilir...

 

 

2. ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:7,4,11,5,10,3,6,2
2.AYAK:3,1,6,4,10,2,5,8,11
3.AYAK:7
4.AYAK:6,1
5.AYAK:2,3,5
6.AYAK:2,4,6

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.