İSTANBUL TAHMİNLERİM - ÜÇ BANKO

 
   

 

 

 


 

DÖVER: İlk yarışından son yarışına kadar 1 numaralı DÖVER'e herhalde benim kadar şans veren yoktur. Ben DÖVER'in kısa ve orta mesafelerde sağlıklı olduğu müddetçe en iyi gruplarda boy göstereceğini düşünüyorum.. 

Döver'in son yarışını ölçü almıyorum çünkü mesafe uzundu. Ayrıca DÖVER'in stili rakipleri vardı. Bugünse mesafe lehine döndü ve rakipler çok çok daha uygun.. 

Doğru düzgün önlerde gidecek rakibinin olmadığı koşuda DÖVER'in PRATİK NEVZAT ve PİRGEÇTİ ikilisinin önünde alacağı liderliği yarışın sonuna kadar koruyacağına inanıyor, DÖVER'i günün birinci bankosu olarak öneriyorum...

 

 

 

 

    

 

ULUKIZ: Son yarışında önde boş kalmasına rağmen MAVİYASEMİN gibi vasat bir ata geçilen 7 numaralı ULUKIZ bugün çok daha sert grupta start alacak. Ancak ULUKIZ'ın çok önemli avantajları var.  İlki, önde boş kalacak.. İkincisi, yamakların at binecek olması.. Üçüncüsü ise, en iyi aprantiyle start alacak olması..

DURDEN'i peşine takacak ULUKIZ'ın düzlüğe doğru temposunu arttırmasını bir ara ALDERAMİN KINALI KUZU ve KISRAKBAŞI gibi seri sprinter isimlere yakalanır gibi olmasını ama tekrar tazeleyerek fotoyu rakiplerinden önce bulmasını bekliyorum..

ULUKIZ ikinci bankom..

Geniş kurgu yapanlar için sadece 1 numaralı KINALI KUZU'yu önereceğim. Seri sprinte sahip bu isim doğru yerde sprinte kalkarsa ULUKIZ'ı avlayabilir...

 

 

 

 

     

 

ZAFER ATEŞİ: İkidir aleyhine gidişata aldırış etmeden kazanan 1 numaralı ZAFER ATEŞİ'nin bugün yine uygun grubu geride bırakması normal sonuç olacak..

URASHAN start almayacağı için geriye rakip olarak sadece BAYBAŞKAN kalıyor. BAYBAŞKAN'ı son yarışında çok kolay ayıran ZAFER ATEŞİ koruduğu formuyla yine BAYBAŞKAN'ı düzlük sprintiyle geride bırakarak kazanan olacaktır..

ZAFER ATEŞİ üçüncü bankom...

 

 

 

 

 

 

  

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:2,1,3,10,7,8,9,5,6,4
2.AYAK:1
3.AYAK:7,,,1
4.AYAK:1
5.AYAK:9,7,6,5,2,3,8
6.AYAK:7,8,6,5,3,1,9,4,13,2,10

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.