KOCAELİ TAHMİNLERİM

 
 
 

 

 

Son dakika iyi koşacak bilgisi gelen YEŞİLLEBEY'i kupona ekleme sevdası yüzünden dün boş yere beşte kaldık:(( Şablonu yayınlamadan önce son saniyeye kadar CAFERAĞA şablonda hep vardı. Aslında CAFERAĞA'yı seri atlar var diye tutmuyordum. Sadece ne olur ne olmaz önde gidecek bir atım olsun diye yani önlem amaçlı yazmıştım. Fakat YEŞİLLİBEY iyi koşacak denince olan oldu ve CAFERAĞA'yı kupondan çıkartarak 1.800 TL den olduk.. 

İşin perde arkasında bazen öyle şeyler oluyor ki, anlatsam sayfalar yetmez. Dün de böyle birşey yaşadım ve bunun gibi neler neler yaşıyoruz, yaşamaya da devam edeceğiz..

CAFERAĞA'dan yatan üyelerimize geçmiş olsun diyor, onlardan özür diliyorum. Umarım toparlandığım şu günlerde bunu mislisiyle telafi ederiz..

 

 


 

 

 

 

GÜLÜCÜK5 numaralı GÜLÜCÜK'ün bir önceki yarışında sergilediği performans dikkatimi çekmiş, son yarışında GÜLÜCÜK'e 2 atla şans vermiştim. O gün herkes 7-8 at yazarken biz FERHAL ve GÜLÜCÜK ikilisini yazmıştık. Kazanan FERHAL olurken GÜLÜCÜK'ün tüm çabası ikincilikte öteye geçmedi..

Dereceye pek fazla takılmam bilirsiniz ancak GÜLÜCÜK'ün ikinci olurken yaptığı derece aynı gün diğer maiden yarışı kazanan taydan yaklaşık 1 saniye daha iyiydi. GÜLÜCÜK'ün şanssızlığı kendisinden daha hazır rakibe denk gelmesiydi..

GÜLÜCÜK bugün kaba kumda start alacak. Rakipleri, son yarışında geçtiği ve aynı gün diğer maidenı koşan yani GÜLÜCÜK'ün her türlü üstünlük sağlayabileceği uygun rakipler..

Ayak yapısı ve iç pist çalışmalarına göre GÜLÜCÜK piste uyum sorunu yaşamayacaktır diye düşünüyorum..

Beni korkutan GÜLÜCÜK'ün bekleme yarışı yapmama ihtimali. Olur da ikidir bekliyoruz bu defa ön grubun arkasında gidelim derlerse iş sıkıntıya girer. Çünkü GÜLÜCÜK yapısı gereği uzun sprint atamaz. Bu atı mümkün olduğunca sabırlı koşturmanız gerekiyor. V.Kaplan aceleci olmaz grubu en gerilerde takip ederse, GÜLÜCÜK'ün seri sprintine rakipleri dayanamaz..

Ben risk alarak leş grubu yakalayan GÜLÜCÜK'ü günün bankosu olarak önereceğim...

 

 

 

 

  

 

WINNER FACE BATI SİHİRBAZI: Altılı ganyanın üçüncü ayağında 2 isme şans vereceğim..

Son yarışında maidena veda eden 5 numaralı WINNER FACE'in kazanırken ki görüntüsü muazzamdı. Tuta tuta düzlüğe çıkan WINNER FACE, düzlükte kamçı yemeden arka grubu çok kolay ayırdı. Bugünkü rakipleri daha iyi isimler ancak WINNER FACE özellikle kısa mesafelerde çok iş yapacak. Dolayısıyla WINNER FACE bugünde kazanarak üst gruplara terfi edebilir..

Diğer şans vereceğim 3 numaralı BATI SİHİRBAZI ise Kocaeli pistinde katıldığı iki yarışı da kazanma başarısı gösterdi. Bugünde kazanmaya yakın ancak stili rakipleri CAPTAIN STEEL ve MAZARAT'a dikkat etmesi gerek. Rakiplerine temposunu kabul ettirir ya da seri isimlerin arkasında düzlüğe çıkarsa, BATI SİHİRBAZI Kocaeli pistinden geçilmezliğini sürdürebilir...

 

 

 

 

   

 

MY FREEDOM MONTANA: Altılı ganyanın dördüncü ayağında da 2 isme ayrımsız şans vereceğim..

1 numaralı MY FREEDOM son startında İzmir'in kralı denen EL NİNO'yu sahaya gömerek kazandı. Hem de bunu kaçmadan ikincilikte giderek yaptı. Bugünkü rakipleri uygun MY FREEDOM bu pistte daha farklı koşuyor ama mesafe 1500 MY FREEDOM 61 kg. koşacak ve stili rakibi AKON var. Ben saydığım sebeplerden ötürü MY FREEDOM'u yalnızca favori olarak önermekle yetiniyorum..

Bir süredir start almasa da 5 numaralı MONTANA'nın yeterince hazır olduğunu düşünüyorum. Süratli iki rakibini fazlaca kaçırmadan önlerde konum belirleyecek MONTANA, eğer iyi durumdaysa lehine gidişatta MY FREEDOM'u avlayabilir..

MY FREEDOM bir adım daha önde olsa bile MONTANA yazmadan da olmaz...

 

 

 

 

 

6'lı ganyanda dağıtılacak tutar 1.733.306 t dir.
6'lı ganyan 158,94 t vermiştir.
Yarış Sonuçları | Yarış Programı | AGF Tablosu(Son Güncelleme 10:47)
1 5 - GÜLÜCÜK 1.49.41 2,25 5
2 1 - MENINA 1.33.71 3,55 1
3 5 - WINNER FACE 1.15.99 1,85 3
4 1 - MY FREEDOM 1.33.89 1,05 1
5 1 - ARZAK 1.35.95 2,80 3
6 3 / 14 OVA KARTALI / HAŞİM AĞA 1.27.75 1,80 14,3
 

  

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:5
2.AYAK:12,11,13,10,14,3,1,2,7,8,5,4
3.AYAK:5,3
4.AYAK:1,5
5.AYAK:3,5,6,1
6.AYAK:5,3,1,10,9,11,4,6

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.