KOCAELİ TAHMİNLERİM

 
 
 
 
 
Şablon yayınlandıktan 5 dk. sonra son ayağa 7 numaralı DELİJET eklenmiştir..
 

 

 

 

TEYYARE ŞAHSANCAK: Altılının başlangıç ayağında 2 ismi oldukça ön planda tutuyorum..

Hatırlayacaksınız geçenlerde tay yarışında kazanan ÇEKİRGE'yi tek önermiştim. O gün ÇEKİRGE kazanırken onunla beraber İngiliz temposunda kaçan 4 numaralı  TEYYARE, son metrelerde doğal olarak temposunu yitirdi..

Bu defa tecrübe kazandı, mesafe 100 metre kısaldı ve CANNİLDERİN ile MARENGO gibi ön tarafta gitmek isteyecek rakipleri olsa da TEYYARE hepsinden daha seri yapıya sahip..

Dolayısıyla üstün sürate sahip KAIZBERT yavrusu TEYYARE çıktığı gibi bitirebileceği için net olarak favorim..

3 numaralı ŞAHSANCAK TEYYARE ile beraber start almıştı. O koşuda yakın ara yedinci olan ŞAHSANCAK'ta sonlarda çok diri sprint atmıştı. Ancak önünde barikat oluştuğu için tabela dışı kaldı..

Aynı yarışı yapar, ataklarında gecikmez ise ŞAHSANCAK düzlük sprintyle TEYYARE'yi avlayabilir..

TEYYARE ve ŞAHSANCAK ikilisinin yanına çok daha geniş kupon yapacaklar İzmir'den gelen 2 numaralı SÜBYE'yi yazabilirler..

UĞURSEL ile CANNİLDERİN'i eledim. İlk ayak yetmez at yazacağım diyenler değerlendirebilirler...

 

 

 

 

 

DUKE OF ISTANBUL: Altılı ganyanın ikinci ayağında 3 numaralı DUKE OF ISTANBUL'u lehine gidişat ve ideal mesafesinde tek tutuyorum..

Eğer bu yarış 1200 değilde 1400 metre falan olsaydı 5 numaralı PENGUEN'e de şans verirdim. Lakin Kocaeli pistinde kısa mesafeli yarışlarda sprint atıp yarış kazanmak çok çok zor..

TOKATÇI BALYECİ SALİH  HEADWAY APACHE KHAN ve WEST GROVE beşlisi müthiş seri isimler..

Bu isimlerin arkasına yatacak DUKE OF ISTANBUL, kulvar avantajını değerlendirip bariyer dibi bırakmadan düzlüğe çıkarsa, bence öndekilerin temposunun düştüğü yerde devreye girecek ve yapacağı seri sprintiyle PENGUEN falan toparlanana kadar işi bitirecektir..

Lehine şartlar altında start alacak formda isim DUKE OF ISTANBUL tereddütsüz bankom...

 

 

 

 

RENGÜL2 numaralı RENGÜL şaka gibi rakipler arasında start alacak ancak kabul edelim RENGÜL'de eski RENGÜL değil..

Herşeye rağmen HANIm SULTAN gibi seri BESSEY NURLUTAÇ ve SOYUGÜZEL gibi önlerde gidecek isimlerin hızlandıracağı koşuyu RENGÜL düzlük sprintiyle lehine çevirebilir..

Güvenilmeyecek karaktere sahip olduğu için formu da yerlerde sürünen RENGÜL sadece favorim..

1 numaralı NURLUTAÇ 4 numaralı ELMASINKIZI 3 numaralı BESSEY ile 7 numaralı HANIM SULTAN sağlam kuponlarda bulunması gerekenler..

5 numaralı MERCAN GÜLÜ'ne yer açamadım. Yeri olanlar ve bu ismi tutanlar kendi şablonlarından MERCAN GÜLÜ'ne şans verebilirler...

 

 

 

  

 

SİVASLI: En son yarışında rakipsiz tek yazdığım 3 numaralı SİVASLI kazanarak beni mahcup etmemişti. Aslında ben SİVASLI'yı bir önceki yarışında bekliyordum. Aprantisi hatalı binmeseydi bu pistteki ilk yarışını kazanabilirmiş. O yarışını gören sözde tahminciler SİVASLI'yı doğal olarak yazdılar. Neyse..

Bugün SİVASLI'yı neden tek tutmuyorum. Çünkü yarışta doğru düzgün kaçak at yok. Bu sebeple uzun aksiyonlar kuran SİVASLI rölanti tempodan etkilenip beklenilen yarışı yapamayabilir..

SİVASLI bugünlük yalnızca favorim..

1 numaralı FLASH GORDON 2 numaralı TOLDO ve 4 numaralı BABA YILDIZ üçlüsü SİVASLI'nın sıkı rakipleri...

 

 

 

 

 

ALTILI ŞABLONUM:


1.AYAK:4,3,,2
2.AYAK:3
3.AYAK:2,1,4,3,7
4.AYAK:3,1,2,4
5.AYAK:1,2,4,10,5,9
6.AYAK:4,10,2,3,9,13,7

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.