ANKARA TAHMİNLERİM

 
 
 
ANADOLU SHOW: Altılı ganyana 4 numaralı ANADOLU SHOW bankosuyla giriş yapacağım.
Bu safkan uzunca bir aranın ardından yarış görerek bugünkü koşuya daha hazır durumda katılıyor.
Koşuların kum piste alınması rakiplerinin şansını epey azaltırken kumu da yapabilen ANADOLU SHOW için değişen pek birşey olmadı. Tabii rakiplerinin kumu eksik koşması bu safkanı lehine olacak.
Gidişata bakacak olursak, PLEINE LUNE sert tempoda kaçacaktır. Bankomuz ANADOLU SHOW acele etmeden ön grupta bekler, düzlükten sonra öne gelmek isterse, kumu eksik PLEINE LUNE isimli safkandan kurtulup geriden güçlü sprint gelmeyeceği için kendisini rakiplerden önce fotoya atar diye düşünüyorum.
Eksik koşmaz, yani kendi yarışını yaparsa kazanacağına inandığım ANADOLU SHOW bankomdur...
 
WARRIOR LION - WE ARE THE STAR: Beşinci ayakta koşunun kum piste alınmasıyla 7 numaralI WARRIOR LION ve 8 numaralı WE ARE THE STAR arasında birincillik mücadelesi bekliyorum.
WARRIOR LION uzun koşmadı ancak bu safkan Ankara kumunu çok seviyor. Önde boş kalacak olmasından dolayı tempoyu olabildiğince düşük tutarak düzlüğe gelecek WARRIOR LION beyaz bayrak ayna yarışı izletebilir.
WE ARE THE STAR yine kumu seven bir diğer isim. WARRIOR LION eğer uzun mesafeden sebep eksik koşarsa, WE ARE THE STAR' ın düzlük sprintiyle kazanması normal sonuç olacaktır...
 
 

ALTILI ŞABLONUM:

1.AYAK:4
2.AYAK:1,4,10,13,7,11,8,2
3.AYAK:1,7,4,2
4.AYAK:6,1,7
5.AYAK:7,8
6.AYAK:13,4,9,1,8,6

Yorum yapabilmek için üye giriş yapmalısınız.